• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • røykerier og nedsaltet kjøtt

Resultater for

Røykerier og nedsaltet kjøtt - Tilvirker Produsent - Frankrike

FrankrikeTilvirker/produsent
  1. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  2. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  3. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Selskapet VINCENT TRAITEUR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinke bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Posteier, Pølser og salami, og Røykerier og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Colmar, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE ABELLANET

    Frankrike

  5. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Frankrike

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Frankrike

  2. MAISON DIDIER

    Frankrike

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.

  4. ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS SA R FILLIERE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Avignon Cedex 3, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE LIESTA

    Frankrike

  1. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.

  2. BERJAC VIANDES

    Frankrike

    Selskapet BERJAC VIANDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Nantes, Frankrike.