...Hvit krystallisert sukker er laget av sukkerroer. Prosessen begynner med utvinning av sukkerjuice, som deretter renses, konsentreres og krystalliseres. Dette gir jevne og glitrende sukkerkorn. Sukkeret, raffinert for å fjerne urenheter, har en strålende hvit farge og en ren smak, uten ettersmak. Den sprø teksturen og krystallene i middels til stor størrelse gjør det til et foretrukket ingrediens.
Opprinnelse: Ukraina.
Emballasje: Poser: 1 kg og 2 kg / kraftposer: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polyetylenposer: 40 kg og 50 kg. Palettisering: 750 kg til 1000 kg.
...Hvit rørsukker er et krystallisert sukker som har blitt raffinert. Raffineringen har som mål å bleke sukkeret, fjerne urenheter og eliminere all melasse. Dette fører til en reduksjon i tilstedeværelsen av vitaminer og mineraler. Det er derfor viktig å ikke overdrive bruken og å konsumere det i moderate mengder på grunn av dets høye innhold av sukrose. Det har en sterk søtningskraft og en veldig diskret smak.
...Jeg kan PET
Vekt 100GR
Ingredienser: ubehandlet fransk rødbetesukker, naturlig aroma av hvit fersken, naturlig farge.
Ideell for yoghurt, tilberedning i yoghurtmaskin, krem, marengs, is på pinne, på pannekaker
Referanse:SUCRE00046A...
...Bidaia, "reisen" på baskisk, er en unik cubansk rom. Etter en modning på 3 år på Cuba, har vår rom blitt raffinert i fat av Armagnac og hvitvin fra Irouleguy Domaine Arretxea i våre lokaler i hjertet av Baskerland. Uten tilsatt sukker, er Bidaia en spesielt aromatisk melasse-rom som leker med kodene med en uvanlig modning! Denne dristige doble modningen er en hyllest til sørvest og gir eleganse...
...Sukkerroer er en raffinert plante av Beta vulgaris, en plante hvis knoll inneholder en svært høy andel av sukrose. Denne planten dyrkes vanligvis for sukkerproduksjon. Sukkerroer er en hvit, konisk og kjøttfull rot med en glatt krone. Planten inneholder en rosett av blader og røtter. Sukkeret dannes fra planten gjennom en fotosynteseprosess fra bladene, og lagres deretter i røttene. Sukkeret kan...