Jasminris, kjent og anerkjent over hele verden, skiller seg ut med sine lange, fine korn som naturlig avgir jasminaroma under tilberedning. Den myke o...
Svart ris, etter koking, får en lilla farge, og kalles derfor også lilla. Akkurat som fullkornsris serveres det ikke, og det er derfor rikt på fiber, ...
Basmati-ris har slanke korn og en bestemt nøtteaktig aroma. Under koking blir kornene lange og luftige. Basmati er en risvariant som anses for å være ...
Forberedt for kjeks, grissini og smakfulle snacks, sprø og med en innbydende farge. Ideell for utvidbare og maskinbearbeidbare deiger.
Format: 25 kg
...
Som Temas Group leverer vi kvalitetsrike kaker, kjeks, kjeks, sauser og syltetøy til rimelige priser til afrikanske og europeiske land. Vi beriker bor...
Våre sprø svinefett fortjener sitt navn - ferske og sprø.
De er forsiktig smeltet fra det fineste ryggfett. Rent og naturlig.
Oppskrifter:
Hjemmelag...