• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • meat pork

Resultater for

Meat pork - Frankrike

Frankrike
  1. CB VIANDES DISTRI

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Passion for excellence and commitment to quality were the founding tenets of CBViandes-Distri, a meat trading company renowned for its top quality products and exceptional customer service. We are in a class of our own thanks to our devotion to supplying a wide range of carefully selected meats to meet the diverse requirements of our customer base. At CBViandes-Distri, our mission is to supply you with superior quality products, while complying with strict food safety standards. Our commitment to quality drives us to choose meats that come exclusively from France and the European Union, available in fresh and frozen options. We strive to build long-lasting relations with our partners by offering customized solutions to suit their specific requirements. We have the meat you need to satisfy your most demanding customers, whether you are in the restaurant trade or are a retail butcher. We offer a vast range of meats, including: - Beef - Veal - Pork - Poultry - Ovine meat. When you choose CBViandes-Distri, you are opting for a trusted partner who is driven by quality and customer satisfaction. Join us and discover the difference that a meat supplier committed to excellence and quality can make.

  2. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Selskapet MAISON VOISINE, er en Multi-Category, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Traditional cheese, Konservert kjøttpålegg, raw ham, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Auros, Frankrike.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Frankrike

    Selskapet ROGER VIDAL SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i suppliers of pâtés, og suppliers of terrines bransjene. Det har base i Saint-Jean Du Bruel, Frankrike.

  4. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Selskapet MAISON GARCIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøttpålegg, og deli meats bransjene. Det har base i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  5. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Frankrike

    Selskapet MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Skinke, Konservert kjøttpålegg, Skinke, duck meat, og Whole block duck foie gras bransjene. Det har base i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. BERJAC VIANDES

    Frankrike

    Selskapet BERJAC VIANDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Nantes, Frankrike.

  2. LESVERRINESDEMAX

    Frankrike

    Selskapet LESVERRINESDEMAX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Foie gras bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Champagne, Hermetikk, Konservert kjøttpålegg, Champagne, suppliers of terrines, og Hermetikk bransjene. Det har base i Reims, Frankrike.

  3. BORVO TRAITEUR

    Frankrike

    Selskapet BORVO TRAITEUR, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Ferdigretter og finere retter, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Chemilly Sur Yonne, Frankrike.

  4. LE GRATIN LYONNAIS

    Frankrike

    Selskapet LE GRATIN LYONNAIS, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøttpålegg, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  5. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS CANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Konservert kjøtt, Konservert kjøttpålegg, Konservert kjøtt, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i Villeneuve, Frankrike.

  1. DIS-FRAIS

    Frankrike

    Selskapet DIS-FRAIS, er en Forhandler, som opererer i Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Konservert kjøttpålegg, og Konservert kjøttpålegg bransjene. Det har base i St Hilaire Petitville, Frankrike.

  2. ONNO

    Frankrike

  1. CONSERVERIE SAINT CHRISTOPHE

    Frankrike

  2. ROBERT ET FILS SARL

    Frankrike

  3. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Frankrike

  4. PASSION

    Frankrike

  5. FESIA

    Frankrike

  6. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.