Ved tørking / rengjøring oppnås fordampning eller forbrenning av flytende eller oljete rester fra komponentoverflaten eller den umiddelbare kantsonen ...
Tørkede gule aprikoser er en deilig og sunn snack som oppnås ved å fjerne vanninnholdet fra friske gule aprikoser. Den spesielle tørkeprosessen intens...
Tørkede hvite morbær er en deilig og næringsrik snack som er fullpakket med helsefordeler. Disse seige og søte bærene tørkes nøye i solen for å bevare...
Med tusenvis av års erfaring innen oppdrett, sine grønne og vidstrakte enger og sitt milde og tempererte klima, har Grand Caractère valgt Irland, hvor...
Le spiritueux : Hvilken favoritt dette japanske gin KI NO BI fra Kyoto Distillery er! Med en imponerende eleganse og finesse, utvikler aromaen seg med...
Dattelen Kabkab vokser i sør-Iran nær byen Ahvaz. Produsenten vi har valgt å samarbeide med, eier en palmehage som har blitt overlevert fra generasjon...
Våre grønne druer dyrkes i Khorasan-regionen i nordøst i landet. Vår produsent dyrker dem, og tørker dem deretter i solen når de er modne.
Våre grønne...
Den nyeste kreationen i vårt sortiment, Jinkoa Egiazki, med sine eksotiske smaker, er like håndverksmessig og lokal som alle våre likører. For å gi li...
Le Patxaran Egiazki er en håndverkslikør med balanserte og lite søte dufter som har overbevist alle entusiaster av baskisk likør! Med sterk karakter v...
Tidligere laget hver familie sin egen patxaka, men produksjonen har gradvis blitt marginalisert. Denne likøren, preget av den baskiske terroiren, er i...
La Manzana Egiazki er en nytolkning av den klassiske grønne eplelikøren. Den er produsert håndverksmessig ved destillering av grønne epler, og oppskri...
Kalypso er en invitasjon til reise. Fire forskjellige sitrusfrukter er valgt for å tilføre kompleksitet til denne oppskriften. Appelsinen og grapefruk...
Prunelle sauvage, sukker, vann, alkohol og anis.
En dobbel macerasjon. Den første er en kald ekstraksjon. Dette er en forhånds-macerasjon på tre uker...
Bidaia, "reisen" på baskisk, er en unik cubansk rom. Etter en modning på 3 år på Cuba, har vår rom blitt raffinert i fat av Armagnac og hvitvin fra Ir...
Grand classique i likørfamilien, hos Egiazki bestemte vi oss raskt for å lage vår egen oppskrift på myntelikør. Vår serie med likører spiller mer på s...
ØNSKER DU Å UTVIKLE DIN EGEN MERKEVARE?
Gitt den konstante innovasjonen og søken etter tilfredsstillelse av hver enkelt kunde, tilbyr vi muligheten ti...
Stjerneanis, lakris, vann, sukker, alkohol.
For-maceration av Navarre lakris i nøytral alkohol etterfulgt av blanding med en stjerneanis-infusjon. De...
nelle sauvage, einerbær, korn, ingefær, malurt,
appelsinskall og sitronskall.
Hver krydderurt destilleres uavhengig av hverandre for deretter å bli b...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.