• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cooked meat

Resultater for

Cooked meat

FrankrikeLyon og Rhône-AlpesTilvirker/produsent
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  2. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  3. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Selskapet HENRI RAFFIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, salami, raw ham, sausages, og Pølser og salami bransjene. Det har base i LA ROCHETTE, Frankrike.

  4. ETS RANDY

    Frankrike

    Selskapet ETS RANDY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i pure butter brioche bransjene. Det har base i Chaponost, Frankrike.

  5. MAISON ALPIN

    Frankrike

    Selskapet MAISON ALPIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i dressed pork products, og cooked ham trade bransjene. Det har base i Amancy, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. LA BRESSE SAS

    Frankrike

    Selskapet LA BRESSE SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, industrial pre-cooked meals, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Servas, Frankrike.

  2. AUX SALAISONS SAVOYARDES

    Frankrike

    Selskapet AUX SALAISONS SAVOYARDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Cognin, Frankrike.

  3. ETABLISSEMENTS ROGER AUDIGIER

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS ROGER AUDIGIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Aubenas, Frankrike.

  4. EUROPEENNE GASTRONOMIQUE DE CHARCUTERIE

    Frankrike

    Selskapet EUROPEENNE GASTRONOMIQUE DE CHARCUTERIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Salavre, Frankrike.

  5. GUEZE ETS

    Frankrike

    Selskapet GUEZE ETS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Vernoux En Vivarais, Frankrike.

  1. ETABLISSEMENTS MERLE ET COMPAGNIE

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS MERLE ET COMPAGNIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det har base i Pouilly-Lès-Feurs, Frankrike.

  2. GACON FRERES

    Frankrike

  1. ROMANS SALAISONS

    Frankrike

  2. ETABLISSEMENT M. OGIER

    Frankrike

  3. AOSTE EXPORT

    Frankrike

  4. STE DE VIANDES ET DE SALAISONS SARL

    Frankrike

  5. ARGENTAL SARL

    Frankrike

  6. MAISON DIDIER

    Frankrike