PER INTER, etablert i 1989, er en handels-, administrasjons-, logistikk- og markedsføringsorganisasjon. Vi spesialiserer oss på salg av ferske og frosne osteprodukter. PER INTERs kommersielle tilbud er rikt og variert med produkter fra Europa og Asia i én enkelt levering. Vi tilbyr typiske regionale oster fra alle områder i Europa og produkter tilpasset markedets krav: smøreoster, skiver...
TOM PRESS tilbyr fagfolk alt utstyret for konservering, matbehandling og matlaging: N°1 for entusiaster av hjemmelaget.
TOM PRESS designer og distribuerer mer enn 5 000 referanser av utstyr og produkter for konservering, matlaging og matbehandling. Med dette utstyret kan du produsere og bearbeide frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, korn og lage din egen spekemat, juice, vin og...
...DELON: grossistdistributør avmeieriprodukter og fjærfe, samt frosne frukter og grønnsaker. Spesialist på forsyning av lokale produkter fra ostehandlere og matfagfolk. Takeaway og levering i Paris / Île-de-France med bi-temperatur. Engros salg avmeieriprodukter og fjærfe. Mer enn 100 års erfaring med salg til de mest krevende profesjonelle. Et strengt utvalg av over 2000 referanser. En optimalisert kvalitet / pris / service-forhold. Grossister og halv-grossister; håndverksbakere, konditorer og andre matfagfolk. Detaljister avmeieriprodukter og ostehandlere....
Grunnlagt i 1958, er JACOB SA et familieeid selskap som spesialiserer seg på engros- og halvengrosdistribusjon av fjærfe, meieriprodukter, dagligvarer, kjøtt og pølser. JACOB SA består av et profesjonelt og dynamisk team og tilbyr et bredt utvalg av produkter for å best tilfredsstille restauratører, bakere, slaktere, fjærfeprodusenter og cateringfirmaer, takket være daglige leveranser fra deres utvalgte leverandører fra hele Frankrike med bekreftet omdømme.