...Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koaguleringsmiddel, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid.
Allergener Melk og melkebaserte produkter (inkludert laktose og melkprotein)
Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de...
...
Allergener: MELK og melkeprodukter (inkludert LAKTOSE), SOYA og soyaprodukter.
Mulige spor: gluten, egg, peanøtter og nøtter, sesam, svoveldioksid og sulfitter.
Bruksanvisning: Kna deigen slik at den blir formbar, og deretter form og ta den ut umiddelbart. Plastisk sjokolade stivner etter 24 timer. Vær oppmerksom på at sjokolade deigen ikke tåler varme, som får den til å smelte og skinne.
Emballasje: 500g krukke med formbar sjokoladepasta Elfenben.
Referanse: D30.2
Dimensjoner: 500 Gr
VektPris: 0.5...
...{"EXPIRATION":"UTLØP (OPPBEVARING): 60 dager fra produksjon, omtrent 50 dager fra levering.","DESCRIPTION DU PRODUIT":"PRODUKTBESKRIVELSE: Smeltende krem i munnen, med en lett melkeaktig hvitgul farge, med en søt smak og aroma av melk og krem.","ALLERGÈNES":"ALLERGENER (Regl. 1169/11) Melkebasert produkt som inneholder laktose. Det inneholder ikke produkter med gluten.","INGRÉDIENTS...
...Smak på denne dessertpreparasjonen med deilig tiramisusmak, du vil ikke kunne klare deg uten den! Uten komplekser takket være sitt lave kaloriinnhold.
INGREDIENSER:
Melkeproteiner, magert yoghurtpulver, instant kaffe (4,5%)
Tykningsmidler: Guarkjernemel og karragenan
Aromastoffer
Vegetabilsk olje (palme)
Kremostpulver (skummet melk, melkesyrebakterier)
Salt
Laktose
Antiklumpemiddel...