Frankrike, Montelimar
...Provence-spesialitet! Oppdag disse deilige, ristet mandlene, deretter dekket med nougatkrem, melk- og hvit sjokolade. En smakfull og original konfekt laget av din nougatmaker i Montélimar. Referanse: 704001 VEKT (i KG): 0.18 Pakking: 8 MVA: 20.0%...
Portefølje (154)
Frankrike, Merville
...Spesialkarameller er en stor familie av karameller, som spenner fra melkekaramell til saltet smørkaramell, vegansk, redusert sukker... Disse karamellene tilbyr en unik tekstur og smak til hvert produkt. I pasta- eller glitterform kan en rekke ingredienser (honning, melk, krem, sjokolade, smør, vegetabilske fettstoffer...) brukes til å lage dem. De svarer til trender for rene etiketter, og kan...
Portefølje (7)
Frankrike, Bellême
...Hvit sjokoladeplate 32% kakaosmør. Intensiv melk, rik på krem og moderat søt. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 100...
Portefølje (29)
Frankrike, Arengosse
...Jeg kan PET Vekt sukker 100 gram. Mulig bruk: krem, yoghurt, marengs, makroner, skumgodteri, sukkertøy, isbiter, is... Sammensetning: ubehandlet fransk rørsukker, melkekakaoaroma, naturlig brunt fargestoff (E150) Det kan være spor av egg, melk, sennep, peanøtter, bløtdyr og skalldyr, fisk, sesamfrø og soyabønner Referanse:SUCRE0025A...
Portefølje (200)
Frankrike, Fleurac
... antioksidanter. Huden blir nærende og myk: en fryd for sansene! Dehydrert eller sliten hud vil bli tilfredsstilt. Bruksanvisning: Etter toalettbesøk, påfør litt krem på kroppen. Ikke påfør hvis du er allergisk mot et ingrediens. Bruk for voksne og barn over 14 år. Ingredienser INCI: Aqua, °butyrospermum barkii, °aloe barbadensis leaf ext., °theobroma cacao seed butter, stearinsyre, kaprylsyre/kaprinsyre triglyserider, °glycyrrhiza glabra root ext., °rosa centifolia flower ext., °persea Kode: CC-001N-100 Vekt / Innhold: 100 g...
Portefølje (117)
Frankrike, Épaignes
Frankrike, Yssingeaux
...Kakao Vanilje, kakaosmaket Kaffe Karamell/Kraftig/Meget brent Cappuccino Karamell Melk/Smør Sjokolade Noter av kakao, honningaktig Krem brûlée Lønn Malt Kastanje Honning Calisson Nougatine Praliné Hasselnøtt, karamell Trøfler Kakao, krem Bakery Noter: Tarte Tatin, Sitronmarengskake Vanilje, vaniljeekstrakter, vanilje av opprinnelse...
Portefølje (55)
Frankrike, Biguglia
...Karamell med saltet smør... Å smøre eller helle over dessertene, det er så godt! Næringsverdier per 100 g Energi (kcal) = 437 Energi (kJ) = 1822 Fett (g) = 30 hvorav mettet fett (g) = 19 Karbohydrater (g) = 40 hvorav sukker (g) = 40 Proteiner (g) = 1.2 Salt (g) = 0.3 Tilstand: Ny INGREDIENSER: Sukker, kremfløte 35 % fett, smør* halv-salt 18 %, melkek sjokolade BARRY Nettovekt: 210 g Opprinnelse: Korsika...
Portefølje (68)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...vanilje), mandler, sesampraliné (sesam, sukker, emulgator sojalecitin, vanilje), MANDELER, kakaosmør, HAZELNØTTER, hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, melkepulver, emulgator sojalecitin, vaniljeekstrakt), sukker, finmalte kjeks (hvete mel, sukker, melkefett, melk sukker, melk proteiner, salt, malt ekstrakt (bygg), natron), KREM, finmalte kjeks (hvete mel). Nettovekt: 250g Oppbevaringsbetingelser: Beskyttet mot lys og tørr Dimensjoner (LxBxH i cm): 8x8x8...
Portefølje (85)
Frankrike, Etaples
...Fondez for vår unike skapelse: Bouchot-formene i sjokolade med et hjerte av karamellsjokolade og et fint skall av mørk sjokolade. Pose på 70 gram Produktet er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i Boulogne Sur Mer, Frankrike. Ingredienser: smør, sukker, krem, sjokolade...
Portefølje (13)
Frankrike, Furiani
...INGREDIENSER Mørk sjokolade 70% (sukker, kakaosmør, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), canistrelli (hvete mel, hvitvin, brennevin, solsikkeolje, salt), feuilletine (hvete mel, sukker, melkefett, melkepulver, salt, byggmalt mel, hevemiddel: E500II), tørket frukt (mandler, hasselnøtter, pekannøtter), glukosesirup, sorbitol, bringebærpuré, sitron, bokhvete, frysetørket kaffe, 4 krydder (ingefær, kanel, anis, muskatnøtt), UHT krem, gluten, naturlige fargestoffer Referanse: EC240NOIR...
Portefølje (97)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: sukker, krem, hvit sjokolade opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakao, emulgator: rapslecitin), glukose, trimolin, mørk sjokolade 66% opprinnelse ikke EU (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecitin), smør, mandelmasse, praliné, bringebærbiter, kandiserte appelsinskall, cashewnøtter, nougat (sukker, mandler, honning, vann, glukose, pistasjnøtter, hasselnøtter, eggehvite, melis), jordbærfruktpuré (sukker, jordbærpuré, glukose, trimolin, gul pektin, sitronsyre, vann), kaffe.
Portefølje (109)
Frankrike, Marseille
...La Barre Marseillaise ® er en spesialitet fra Chocolatière de Marseille. En praliné "uten smør eller krem" av ren nytelse, naturell, sprø, gammeldags, med appelsin eller til og med med kirsebær, er det et stort utvalg av valg som venter på godterelskere hos Chocolatière de Marseille.
Portefølje (1)
Frankrike, Clamart
...CORNE PORT ROYAL - Boks med 67 assorterte sjokolader uten krem og uten alkohol Julepapir og bånd...
Portefølje (187)
Frankrike, Vannes
... % fullspektrum CBD-ekstrakter fra utvalgte hampvarianter (Fedora og Futura). Hver CBD-godteri inneholder derfor 24 mg CBD, som tilsvarer den anbefalte daglige doseringen for en voksen med gjennomsnittlig kroppsvekt. Dette er en CBD-godteri som vil overraske deg med sin evne til å dempe søtsuget ditt, men ikke bare det! Ved smakfullt inntak avslører hver solbær-CBD-godteri sødmen fra denne lille røde bæren som du sikkert allerede kjenner i form av sorbet, sirup, krem, likør eller gelé. Hampvarianter brukt: Fedora, Futura...
Portefølje (22)
Frankrike, Plérin
...Er du fan av de berømte sjokoladebarene med en kremet kjerne fra k? Da er denne småkaken perfekt for deg! Oppdag den perfekte blandingen mellom den sprø og sjokoladeaktige utsiden av småkaken og dens myke kjerne med bueno-krem (hasselnøttfyll). En stor, deilig småkake som vil glede både små og store. (Enda bedre når den varmes i 15 sekunder i mikrobølgeovnen) Energi: 2191 kj / 525 kcal Fett: 31 g Hvorav mettet fett: 13 g Karbohydrater: 56 g Hvorav sukker: 35 g Proteiner: 7 g Salt: 0,69 g...
Portefølje (10)
Frankrike, Wingles
...Blanding av krem og kaffe som passer perfekt med sjokoladearomaene. Størrelse - L 16 x B 8 x H 1,5 cm Antall per kartong: 10 Minimumsantall per bestilling: 10 Type minimumsbestilling: Enhet per kartong Varenummer: T-C Produksjonsland: Frankrike Forhåndsbestilling: Ja Bestselger: Nei Tilpasning: Ja...
Portefølje (43)
Frankrike, Wissous
...Sjokolade Rom Krem Ref: CAV043 Antall per kartong: 6 Alkoholinnhold: 20° Volum: 70 cl...
Portefølje (186)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000014781 Disse mørke sjokoladepalettene med 74% kakao er ideelle for å lage dessertene dine. Denne kraftige mørke sjokoladen med minimum 74% kakao er smakfull og enkel å dosere og veie takket være sin presentasjon i form av paletter. Den vil være perfekt for å forberede dessertene og kakene dine som krever en høy kakaoandel (fondant, krem…) Smaksråd Dekorativ sjokolade for baking. Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys. Ingredienser Rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør* *fra økologisk landbruk...
Portefølje (114)
Frankrike, Guignicourt
...Coque av choux-deig fylt med en deilig varm krem aromatisert med kakao og glasert med ekte fondant påført for hånd •Uten palmeolje •Produktkode: 643 •Strekkode: 3660133006439 •Vekt per enhet: 90 g •Enheter per kartong: 18 •Palletering av kartonger: 8 kartonger x 18 lag •Antall per pall: 2 592 Bruksanvisning: Når produktet tas ut av fryseren, fjern beskyttelsesfilmen og la produktet tine på en bakerist, i positiv kjølerom i omtrent 3 timer og 30 minutter.
Portefølje (1)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser 250g Galbani Mascarpone 100g Daim godteri 1 pakke smørkjeks 3 egg 100g flytende krem...
Frankrike, Feurs
...Spesialkarameller er karameller som stammer fra kontrollert oppvarming av sukker i nærvær av andre ingredienser: melk, krem, smør, saltet smør, fruktekstrakter, honning, malt, sjokolade, vegetabilske fettstoffer... Spesialkaramellen finnes i alle former: pulver, biter, væske, pasta, men også i økologisk variant. Det er en karamell med tekstur og smaker som brukes til glasur, fyll, inkludering og...
Portefølje (6)
Frankrike, Paris
... eksepsjonell touch til dine kulinariske kreasjoner. For å bevare den, plasser den i en lufttett beholder i frukt- og grønnsakskompartmentet i kjøleskapet. La den stå i noen minutter i romtemperatur for å gjenvinne sine aromatiske og visuelle kvaliteter. Utseende: Belgene er fete, oljete, glinsende og fleksible. Duft og smak: Sjokoladevanilje, intens og fruktig. Bruk: I infusjon, krem, bakverk, iskrem, yoghurt, sjokolade, salte og søte oppskrifter.
Portefølje (8)
Frankrike, Boissy Saint Leger
Frankrike, Montauroux
...Fylte småkaker med syltetøy eller smørbar krem. Smaker: bringebær, sitron, jordbær, appelsin, aprikos, sjokolade- eller hasselnøttkrem. Andre smaker tilgjengelig på forespørsel.
Portefølje (43)
Frankrike, Mauguio
... applikasjoner av Lilium Xtract-terpener Du kan bruke dette produktet for å tilføre cannabis-smaker og/eller aromaer til: - E-væsker - CBD-blomster og pollen - CBD-ekstraksjoner og konsentrater (destillat, krystall, crumble, BHO, rosin, voks) - Mat - Drikkevarer - Kosmetikk (parfyme, krem) - Aromaterapi (essensielle oljer, diffuser, lys) Anbefaling om dosering: Dette produktet er rent, det inneholder kun 100% terpener. Ikke innta det som det er. Anbefalingene for dosering og proporsjoner må respekteres før konsum.
Portefølje (161)
Frankrike, L'union
... bavarois-mousser (svært stort utvalg av smaker) - Forberedelser for smørkrem (ren smør) - Blandinger for mandelkrem - Varierte premikser (kake, sjokoladekake, muffins, småkaker, …) - Naturlige eller sjokolade genoise-blandinger - Mange blandinger (meringue, vaffel, pannekake, donut, …) - Glasurer (naturlige eller aromatiserte)...
Portefølje (12)
Frankrike, Joinville-Le-Pont
... softis, samt for produksjon av granita. Vårt utvalg av utstyr og produkter garanterer kvalitet og ferskhet i de ferdige produktene. I tillegg leverer vi forberedelser, mixere og former spesifikt designet for isindustrien, som hjelper til med å skape perfekte kalde desserter med riktig tekstur og smak. Utover is, inkluderer vår katalog maskiner for sjokolade, cappuccino, vafler, pisket krem og...
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
Frankrike, Ancenis
... har vi utviklet et bredt spekter av ingredienser, som yoghurtpulver, kvargpulver eller til og med fermenterte proteiner som brukes i mange applikasjoner: fyll til sjokolade, fruktmousse og sure dessertkrem, samt bakerifyll, yoghurtsaus.
Populære land for denne søkefrasen