Frankrike, Paris
...Har du nettopp knust et av vinduene i stuevinduet ditt, og det viser seg at vi er midt i vinter? Ikke vent til stuen din blir til en skibakke, men kontakt SOS Vitrier, for slike problemer kan ikke vente. Hos SOS Vitrier tilbyr vi dyktige og kvalifiserte glassmestere tilgjengelig 24/7 i Ris-Orangis (91130). Raskt og effektivt, vi vil løse problemene dine på et blunk, så ring oss, enten det er for...
Portefølje (315)
Frankrike, Plaisir
...Hvit ris: Dette indikerer at riskornene har blitt hvitnet for å fjerne deres ytre skall og tråder. Thai: Dette indikerer at risen er fra Thailand. 5% knust: Dette refererer til prosentandelen av knuste eller sprukne riskorn i posen. I dette tilfellet er prosentandelen 5%, noe som betyr at posen inneholder omtrent 95% hele riskorn og 5% knuste eller sprukne riskorn.
Portefølje (34)
Frankrike, Paris
... Bircher laget sin oppskrift tidlig på forrige århundre etter å ha møtt en svært våken gjeter i høyfjellet, til tross for sin høye alder, og etter å ha delt måltidet sitt. Måltidet besto av knust hvete i melk, servert med noen hasselnøtter og et eple, søtet med honning. I begynnelsen var det først og fremst kjent i «helse»-miljøer og blant fjellentusiaster, men muesli har nå mange varianter og spiller en viktig rolle i kostholdet vårt. Ean13:3770010599579 Referanse:MuesliNatureBioFrance1...
Portefølje (133)
Frankrike, Marseille Cedex 14
...peanøtter, bønner, mais, blandinger, hasselnøtter, cashewnøtter, pistasjnøtter, gresskarfrø, solsikkefrø, kikerter. Tørkede frukter: myke frukter, eksotiske frukter, fiken, aprikoser, svisker, dadler, rosiner. Tørkede grønnsaker: knust hvete, bønner, linser, bønner, mais, bygg, erter, ris. Hermetikk: ferdigretter, hermetiske grønnsaker, variasjoner, puréer, tomater. Oliven og krydder: oliven på boks, oliven på glass, oljer, krydder, sauser, krydder.
Portefølje (10)
Frankrike, Olivet
...Referanse 3380380023798 Bulgur er et biprodukt av durumhvete, fri for skallet som omgir det, forkokt i damp, tørket og knust. Bulgur kokes som ris, i to ganger sitt volum med vann til full absorpsjon og fordampning. Det er vanligvis mulig å erstatte ris med bulgur i risretter. Bulgur er et biprodukt av durumhvete, fri for skallet som omgir det, forkokt i damp, tørket og knust. Bulgur kokes som ris, i to ganger sitt volum med vann til full absorpsjon og fordampning. Det er vanligvis mulig å erstatte ris med bulgur i risretter.
Portefølje (114)
Populære land for denne søkefrasen