Frankrike, Arengosse
...Jeg kan PET Vekt sukker 100 gram. Mulig bruk: krem, yoghurt, marengs, makroner, skumgodt, sukkertøy, isbiter, is... Sammensetning: sukker, smak av crème brûlée, naturlig fargebrun og gul (E150c og E100) Det kan være spor av egg, melk, sennep, peanøtter, bløtdyr og skalldyr, fisk, sesamfrø og soyabønner Referanse:SUCRE0011A...
Portefølje (200)
Frankrike, Warmeriville
...Liste over ingredienser: Glukosesirup, sukker, gelatin, dekstrose, syre: sitronsyre, karamelisirup, aroma, beleggmidler: hvit og gul bivoks, carnaubavoks, Næringsverdier per 100g: Energiverdi (kcal) 332 kcal / 100g Cellulose 0,03g / 100g Fett 0,5g / 100g Sukker 43g / 100g Kostfiber 40g / 100g Proteiner 6,6g / 100g Mettet fett 0,1g / 100g Karbohydrater 75g / 100g EAN-kode:3103220030486 Artikkelnummer:939406 Holdbarhet i gjennomsnitt:200 dager Opprinnelsesland:FRANKRIKE Pakking av kolli:30 UVC Pakking av pall:9600 UVC (eller 320 kolli) Merke:HARIBO Nøkkelord:haribo...
Portefølje (127)
Frankrike, Val De Cognac
... rom modnet i gamle Cognac-fat, Økologisk Yuzu, Økologisk Sudachi, Økologisk og rettferdig sukker (Brasil), Økologisk Wasabi Serveres kald, alene eller i cocktail, både som aperitiff og som digestif. Dimensjoner: 10 × 10 × 19 cm Macerering: Minimum 1 måned Alkoholprosent: 34° Vekt: 1.2 kg Visuell: Vakker gul farge, med et lett slør av bunnfall...
Portefølje (29)
Frankrike, Yssingeaux
...Gul: saflor Gul/Oransje: karoten, annatto, paprika, lutein Brun: karamellisert sukker, maltbyg Rød: rødbete, antocyanin Grønn: klorofyll Blå: spirulina Svart: kull...
Portefølje (55)
Frankrike, Talant
DECO RELIEF er spesialisten på utstyr og ingredienser for baking og sjokolade. DECO RELIEF er et merke av profesjonell kvalitet. Våre silikonformer har mange fordeler (fleksibilitet, enkel uttak...). Ved å kombinere formene med fargene og aromaene fra vårt merke, kan du lage tiltalende sukkerarbeid med et bredt spekter av farger og smaker. DECO RELIEF er også en spesialist innen kulinarisk dekor...
Portefølje (192)
Frankrike, Bayonne
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød for å akkompagnere plantebaserte ingredienser eller myke pølser som kalkun eller skinke, som forsterker deres egenskaper. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FORVENDT VEKT (G):345 g FERDIG VEKT:290 g LENGDE (CM):37 cm BREDDE (CM):8 cm TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR STEKE:20 min. | 180ºC DIMENSJONER:600x398x263 ENHETER:28 Enheter/Eske | 28 Esker/Pall ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KARBONHYDRATER (G):54,66 SUKKER (G):1,36 FETT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Portefølje (44)
Frankrike, Pornic
...Din nye CBD-rutine i form av smakfulle og deilige godteri med de små Sivazen CBD, laget for hånd i Frankrike. Hver godteri inneholder 10 mg CBD og har alltid ingen spor av THC, så det er ingen risiko for avhengighet eller endringer i tankene dine. Sammensetning : Sukker, glukosesirup, naturlige aromaer av verbena og mynte, naturlige fargestoffer: ekstrakt av saflor (gul), spirulinaekstrakt (blå...
Portefølje (6)
Frankrike, Fenouillet
... følgende sammensetning: CBDdiol (CBD) bredspektret 5mg Søtningsmiddel sukker og glukosesirup Tykningsmiddel gelatin (svin), syre Syregenerator sitronsyre Aromastoffer Fargestoffer blått fargestoff, gul cochenille, curcumin Konserveringsmidler kaliumsorbat, rapsolje Boks i resirkulerbar PET. Husk å sortere! Bruksanbefaling Vi anbefaler å ta 2 til 3 gummies CBD per time på slutten av dagen. Ikke ta CBD-bonbon før du kjører. Ikke gi til gravide eller ammende kvinner.
Portefølje (73)
Frankrike, Auxerre
... hevet av årene med lagring i kjelleren\n","Taux d'alcoolémie":"Alkoholinnhold:\n12%\n","Vinification":"Vinifikasjon\nIndigenous gjær. Fermentering og lagring: fermentering ved regulert temperatur og lagring i 8 måneder i tank. Rest sukker 16g/l\n","Millésime":"Årgang:\n2005\n","Domaine":"Domaine:\nDomaine Vincent Denis\n","Culture":"Kultur:\nTradisjonell\n"}...
Portefølje (190)
Frankrike, Lys Haut Layon
.../liter","Alkoholprosent":"12.5","Smaksprøving":"Smaksprøving mellom 10 og 12°C","Alkoholgjæring":"Alkoholgjæringen skjer på fat, og modningen varer i 18 måneder på fat."},"Mat og vin":"Den vil perfekt følge foie gras, og kan serveres med blåmuggoster og sjokoladedesserter. Den kan også serveres alene som en digestif.","Nese":{"Notater":"Noter av kvitten","Farge":"Gul"},"Balansere":"Likøraktig"}...
Portefølje (43)
Frankrike, Montauban
... l’Instant Bougies oppfyller alle IFRA (International Fragrance Association) anbefalinger. Utseende: lys gul væske Flammepunkt: 67° Toppnoter: sitron, lime Hjerte noter: heliotrop, sitron, verbena, jasmin Bunnote: sukker, vanilje Referanse: LB-PARCITRONMERINGUE...
Portefølje (136)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: sukker, krem, hvit sjokolade opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakao, emulgator: rapslecitin), glukose, trimolin, mørk sjokolade 66% opprinnelse ikke EU (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecitin), smør, mandelmasse, praliné, bringebærbiter, kandiserte appelsinskall, cashewnøtter, nougat (sukker, mandler, honning, vann, glukose, pistasjnøtter, hasselnøtter, eggehvite, melis), jordbærfruktpuré (sukker, jordbærpuré, glukose, trimolin, gul pektin, sitronsyre, vann), kaffe.
Portefølje (109)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Coffret med et spekter av smaker, fra de mest klassiske (Jordbær, bringebær, aprikos, solbær og mandarin) til de mest originale (Pære/vanilje, kirsebær/kardemomme, pasjonsfrukt/mango, lime/ingefær og banan/karamell). Ingredienser fruktkjøtt (jordbær, bringebær, lime, aprikos, pasjonsfrukt, mango, mandarin, pære, kirsebær, banan), fersk ingefær, kardemomme, vaniljeekstrakt, sukker, vann, glukosepulver, gul pektin, sitronsyre.
Portefølje (142)
Frankrike, Fresnes
...Ananas Cayenne glatt fra Benin kjennetegnes ved: - en form med glatte blader, uten torner, som kranser denne vakre frukten. Når frukten er moden, får skallet en gul nyanse. Cayenne glatt har en autentisk smak, en perfekt balansert blanding av syre og sukker, og er svært saftig. Dette er den mest konsumerte kultivaren i verden. Forpakning: kartonger med 06 frukter hver Kalibrering: A1 = 1,8 til 2 kg og mer, A2 = 1,6 til 1,8 kg, B3 = 1,5 til 1,6 kg, B4 = 1,2 til 1,5 kg Sukkerinnhold ved modenhet: 13 til 14 grader brix...
Populære land for denne søkefrasen