Frankrike, Paris
...Veldig kjent i Nord-Amerika, er peanøtt en belgfrukt med interessante næringsverdier. Den tilhører familien Fabaceae og kommer rett fra Mexico. Peanøtten kan spises på brød, naturell eller ristet. Den kan også brukes i mange søte og salte oppskrifter. Kalorier: 567 kcal Karbohydrater: 16 g Proteiner: 26 g...
Samsvarende produkter
Jordnøtt
Jordnøtt
Andre produkter
Kaffe
Kaffe
Portefølje (24)
Frankrike, Saint-Mandé
...Lyst på en smakfull, frisk og lett pause? REALMIX© iste – Naturlig stevia-drikk, iste med fersken og sitron er vårt svar! Fersken Saftig og sunn, like rik som grapefrukt på innholdet av vitamin A og også en kilde til vitamin C, er fersken en komplett frukt, uunnværlig for et balansert kosthold. Med sitt lave innhold av sukker og kalorier gir fersken en uovertruffen forfriskning, som kan nytes...
Portefølje (15)
Frankrike, St Pol De Leon
...ØKOLOGISK BRYSSKÅL Lite kalorier Rik på fiber, mineraler, antioksidanter, vitamin C og D Bidrar til å redusere risikoen for kreft og hjerte- og karsykdommer Forbruk: rå i salater eller revet som krydder. Kokt i vann eller dampet, stekt i wok med grønnsaker, gratinert i ovnen...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Konfiture Artisanale de Cerise "Casa Alonso", Uten Tilsatt Sukker Ingredienser: Kirsebær 65% Maltitol* 35% Forberedt med 65% fersk frukt per 100g Uten konserveringsmidler, Uten fargestoffer, Uten gluten * Maltitol er lite kjent for allmennheten. Det brukes som erstatning for sukker. Det er utvunnet fra hvete- eller mais sukker. Det har omtrent halvparten så mange kalorier som sukker, men har en omtrent lik søtningskraft. Maltitol er egnet for diabetikere fordi det ikke påvirker blodsukkernivået. Det er utvunnet fra korn, men inneholder ikke gluten. Glasskrukke på 280g...
Portefølje (198)
Frankrike, Levallois Perret
...Med en lett krydret og varm smak gir ingefær en behagelig aroma til rettene. Bruk av ingefær i matlaging: *Ingefær i salte retter: Ingefær passer godt med alle typer kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker (som squash), marinader og salatdressinger... *Ingefær i søte retter: Ingefær passer godt med frukt, på paier, syltetøy, fruktsalater, bakt frukt, kompott, te... Fordelene med ingefær: Sterk antioksidantkraft, Anti-inflammatoriske egenskaper, Lindrer fordøyelsesproblemer, Fremmer hjertehelse, Svært lite kalorier.
Portefølje (28)
Populære land for denne søkefrasen