...Tilsvarer 22 egg per kg. Pasteurisert hele egg brukes i tilberedning av omeletter, flan, genoise, brioche, bakverk...
Et produkt laget av egg lagt i Frankrike.
Tilgjengelig i flasker på 1 kg, 2 kg eller 5 kg.
...Pepperkake med nøtter 250g,
Honning fra regionen Centre 50%, hvetemel og rugmel fra Sologne, vann, nøtter 5%, ferske egg, ferskt smør, bakepulver natron, havsalt fra Guérande, stjerneanis, kardemomme, kanel, nellik.
Inneholder gluten, kan inneholde spor av egg og nøtter.
Oppbevares tørt og beskyttet mot varme.
Energiinformasjon per 100g produkt
Energi 1376 KJ / 329 Kcal
Fett 4.5 g
Hvorav mettet...
...Høsting av eggene skjer i desember når fisken er mellom 1 og 2 år gammel. Bare saltet, blir de lagt i glass og pasteurisert. Dette er et sprøtt og deilig ferskt produkt. Både på toast og i glass vil eggene gi farge til tallerkenene dine. (netto vekt 80g)
Referanse: PTOEUV
Sammensetning: Ørret-egg, Salt
Oppdrett: Ørret fra Dordogne
Vekt: 80g/180g...
Crêperie Keltia Nevez ble grunnlagt i 1982, i Huelgoat (senteret av Finistère), en turistby kjent for sin legendariske skog og sine kaos. Våre crêpes er laget på en håndverksmessig måte med gårdsmelk, ferske egg og ferskt smør, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Vi tilbyr også et økologisk utvalg med hvete eller spelt. Håndverksproduksjon og lokale ingredienser. Vi legger stor...
... produkter laget av fugl, hele eller delte i standardiserte størrelser, i samarbeid med andre selskaper: • Hvit kalkun • Fete ender • Magre ender • Magre andunger • Kanin • Vaktler, duer, egg
Disse partnerne har jobbet med oss i mange år med samme fokus på kvalitet og sporbarhet, med kjøtt som alltid stammer fra dyr som er oppdrettet, slaktet og bearbeidet i Frankrike.