...Håndlaget eplelikør, laget ved å macerere ville epler fra Baskerland i anislikør kalt "anisette". Det er en gourmetlikør med smaken av karamellisert eplepai.
Ville epler, anis, vann, sukker og alkohol
Produksjonsprosessen er den samme som for patxaran. En dobbel macerasjon; først en kald ekstraksjon i omtrent tre uker i nøytral alkohol, etterfulgt av en macerasjon i 3 måneder etter reduksjon med anisette.
70 cl...
NSA HALAL er en grossist som arbeider innenfor sektorene: matvarer, frysevarer, kjøtt, drikkevarer, pølser, samt hygieneprodukter. Selskapet NSA HALAL er også til stede i sektorer og foreninger innen industrien.
Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, med alltid svært attraktive priser og alltid med et forsprang på konkurrentene.
NSA HALAL er også til stede som matgrossist i Europa og over hele ...
...Eplejuice VARIETET 1960-ÅRENE
Med sin uimotståelige smak av eplepai, vil TXOPITO fylle deg med energi og godt humør til enhver tid på dagen. 100 % ren juice, TXOPITO er et kvalitetsprodukt fra lokalområdet, ideelt for frokoster og måltider for dem som foretrekker alkoholfri drikke.
NØKKELPUNKTER
Egenskaper
100 % ren eplejuice, hovedsakelig laget av varianten Judor, utviklet på 1960-tallet av...
...Her er den nyeste utgivelsen fra Bellouet Conseil. Denne boken er broen mellom de tradisjonelle oppskriftene lært av våre kolleger og vår utvikling av disse gjennom vårt team av lærere ved skolen.
Tradisjonelle bakverk (Saint-Honoré, millefeuille, baba, galette des rois, eplepai, julekake, Paris Brest og Mont Blanc) blir behandlet i de 8 temaene i verket, og Jean-Michel Perruchon tilbyr 9...
... pocheret frukt, på en eplepai...
Best før-dato*: 3 år
Nettovekt: 370g og to formater 750g for Abricot de Provence og Jordbær.
Sukkerinnhold: 62%
Distribusjonskanal: Selskapet Confit de Provence har valgt å differensiere enkelte serier basert på distribusjonsnettverket sitt. Slik finner du merkene Vergers des Alpilles samt deres variant Vergers Bio i store og mellomstore butikker i ditt område.