...Sachet med Nougat fra Montélimar HARD, i 500g pose, kjent for sin smak og sprø konsistens. Den harde nougaten fra Montélimar fra huset Diane de Poytiers er laget etter en oppskrift som, i tråd med tradisjonen, hovedsakelig består av honning, mandler, pistasjnøtter, sukker, eggehviter og vanilje.
Referanse: 103452
VEKT (i KG): 0.500
Pakking: 8
MVA: 20.0%...
...Tilsvarer 33 eggehviter per kg. Patisserie-eggehviten brukes i tilberedning av marengs, makroner, mousser, bakverk... Et produkt laget av egg lagt i Frankrike.
Flaske på 1 kg eller 5 kg.
...Les tuiles Zuccaru Pruneaux Cacao
Oppskrift for 8 personer
● 60 g mandelflak
● 120 g U Zuccaru Sucre Gourmand med kystplommer og kakaonibs O Mà!
● 40 g mel
● 4 eggehviter
● 60 g smør
● 1 klype salt
Forvarm ovnen til 180°C. Bland Sucre Gourmand med kystplommer og kakaonibs O Mà! med melet, mandelflakene og saltet i en bolle.
Tilsett eggehvitene og deretter det smeltede smøret. Sett i...