• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cured sausages ajaccio

Resultater for

Cured sausages ajaccio - Frankrike

Frankrike
  1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Corsican cured sausage maker, Producer of Corsican cured meats, Producer of Corsican cooked meats, Producer of Corsican specialities, Corsican handcrafted products, Supplier of delicatessen meats from Corsica, Coppa from Corsica, Figatelli sausages from Corsica, og Lonzo fillet from Corsica bransjene. Det har base i Sarrola-Carcopino, Frankrike.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. SARL RINJONNEAU & FILS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SARL RINJONNEAU & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Pølser og salami, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, og producers of dry-cured salamis bransjene. Det har base i Carpentras, Frankrike.

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  5. BOUCHERIE CHARCUTERIE HERTZOG

    Frankrike

    Selskapet BOUCHERIE CHARCUTERIE HERTZOG, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Hesingue, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. FUME DU JURA

    Frankrike

    Selskapet FUME DU JURA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Pont D Hery, Frankrike.

  2. SARL LES GORGES DE L AVEYRON

    Frankrike

    Selskapet SARL LES GORGES DE L AVEYRON, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i La Bastide-L' Évêque, Frankrike.

  3. ETS PIERRE OTEIZA

    Frankrike

    Selskapet ETS PIERRE OTEIZA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Oster, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, foie gras, og Oster bransjene. Det har base i Les Aldudes, Frankrike.

  4. NORMIVAL SAS

    Frankrike

  5. CHARCUTERIE ZENTZ

    Frankrike

  1. CHARCUTERIE DU LUBERON YANNICK NEUMANN

    Frankrike

  2. JEAN LOUIS AMIOTTE

    Frankrike

    Selskapet JEAN LOUIS AMIOTTE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Avoudrey, Frankrike.

  1. ETABLISSEMENTS BIGNALET SARL

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS BIGNALET SARL, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Habas, Frankrike.

  2. SALAISON TARGE

    Frankrike

    Selskapet SALAISON TARGE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Grezieu Le Marche, Frankrike.

  3. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Selskapet ETABLISSEMENTS G. BORIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i deli meats, ham, og sausages bransjene. Det har base i Plaisance, Frankrike.

  4. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  5. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  6. ETS JEAN ROUTHIAU

    Frankrike

    Selskapet ETS JEAN ROUTHIAU, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Pølser og salami, og Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjene. Det har base i Saint Fulgent, Frankrike.

  7. AOSTE EXPORT

    Frankrike

  8. MICHEL ROBICHON SAS

    Frankrike

  1. SARL FRANSAL

    Frankrike

    Selskapet SARL FRANSAL, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Pølser og salami, salami, og cooked salami bransjene. Det har base i Montreuil Bellay, Frankrike.

  2. SARL DESCAMPS

    Frankrike

  3. CHAMBOST SA

    Frankrike

    Selskapet CHAMBOST SA, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Tarare Cedex, Frankrike.

  4. MAISON DIDIER

    Frankrike

  5. CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE DE LA VALLEE DE LA BRUCHE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i sauerkraut, og sausages bransjene. Det har base i Obernai, Frankrike.

  6. SALAISONS DE LA BRECHE

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS DE LA BRECHE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Chazelles Sur Lyon, Frankrike.

  7. FB ESPACE CASHER

    Frankrike

  8. CHARCUTERIE DES 3 RIVIERES

    Frankrike

  9. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Selskapet HENRI RAFFIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, salami, raw ham, sausages, og Pølser og salami bransjene. Det har base i LA ROCHETTE, Frankrike.

  10. MAS SA

    Frankrike

    Selskapet MAS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Posteier, Pølser og salami, dressed pork products, ham factories, Posteier, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Le Rouget, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis