• europages
  • >
  • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
  • >
  • cooked salami

Resultater for

Cooked salami - Frankrike

Frankrike
  1. SARL FRANSAL

    Frankrike

    Selskapet SARL FRANSAL, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Pølser og salami, salami, og cooked salami bransjene. Det har base i Montreuil Bellay, Frankrike.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. SARL RINJONNEAU & FILS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet SARL RINJONNEAU & FILS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Pølser og salami, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, og producers of dry-cured salamis bransjene. Det har base i Carpentras, Frankrike.

  4. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Selskapet JOKO GASTRONOMIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gastronomi - spesialiteter bransjen. Det opererer også i Kjøtt og kjøttpålegg, Håndverk, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, og dressed game products bransjene. Det har base i Lyon, Frankrike.

  5. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Selskapet HENRI RAFFIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, salami, raw ham, sausages, og Pølser og salami bransjene. Det har base i LA ROCHETTE, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
  1. SALAISONS COLOMBARDES

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS COLOMBARDES, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i salami bransjene. Det har base i Colombier-Saugnieu, Frankrike.

  2. SACOR

    Frankrike

    Selskapet SACOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, og salami bransjene. Det har base i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  3. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Selskapet LE BATISTOU SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, salami, parma ham trade, og dry sausage bransjene. Det har base i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE FASSIER

    Frankrike

    Selskapet CHARCUTERIE FASSIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i salami, og wholesale of dressed pork products bransjene. Det har base i Vibraye, Frankrike.

  5. SAUCISSON LYONNAIS BY EMILIE

    Frankrike

    Selskapet SAUCISSON LYONNAIS BY EMILIE, er en Distributør, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i salami, spicy salami, suppliers of terrines, og aperitifs bransjene. Det har base i Ajat, Frankrike.

  1. ETS JEAN ROUTHIAU

    Frankrike

    Selskapet ETS JEAN ROUTHIAU, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Pølser og salami, og Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjene. Det har base i Saint Fulgent, Frankrike.

  2. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Selskapet SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, Skinke, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Posteier, og Skinke bransjene. Det har base i Saint Amour, Frankrike.

  1. BOUCHERIE CHARCUTERIE HERTZOG

    Frankrike

    Selskapet BOUCHERIE CHARCUTERIE HERTZOG, er en Forhandler, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Hesingue, Frankrike.

  2. JEAN LOUIS AMIOTTE

    Frankrike

    Selskapet JEAN LOUIS AMIOTTE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Avoudrey, Frankrike.

  3. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Selskapet SA SALAISONS DU LACAUNAIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pølser og salami bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Posteier, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Posteier bransjene. Det har base i Lacaune, Frankrike.

  4. SALAISONS DE LA BRECHE

    Frankrike

    Selskapet SALAISONS DE LA BRECHE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Chazelles Sur Lyon, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE DES 3 RIVIERES

    Frankrike

  6. CHARCUTERIE ZENTZ

    Frankrike

  7. SALAISON TARGE

    Frankrike

    Selskapet SALAISON TARGE, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Grezieu Le Marche, Frankrike.

  8. ETS PIERRE OTEIZA

    Frankrike

    Selskapet ETS PIERRE OTEIZA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Oster, Pølser og salami, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, foie gras, og Oster bransjene. Det har base i Les Aldudes, Frankrike.

  1. NORMIVAL SAS

    Frankrike

  2. MAISON DIDIER

    Frankrike

  3. BUISSON

    Frankrike

    Selskapet BUISSON, er en Forhandler, som opererer i Oster bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, Pølser og salami, french cheeses, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Skinke, og Pølser og salami bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

  4. MICHEL ROBICHON SAS

    Frankrike

  5. AOSTE EXPORT

    Frankrike

  6. CHARCUTERIE DU LUBERON YANNICK NEUMANN

    Frankrike

  7. ETABLISSEMENT M. OGIER

    Frankrike

  8. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Selskapet CANTAL SALAISONS TEIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Posteier, Pølser og salami, Skinke, Posteier, Pølser og salami, og ham export bransjene. Det har base i Aurillac Cedex, Frankrike.

  9. CHASSIGNOL ET FILS

    Frankrike

  10. FB ESPACE CASHER

    Frankrike

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • Kompatibel med personvern
  • 100 % gratis