En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk.
JAMBONER
Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner.
Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer:
- i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat
- i vår Espace Su...
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
...En uunngåelig figur i svinekjøkkenet, den økologiske tørkede svinepølsen fra Ferme de la Rousse skiller seg fra en salami ved sin diameter og lengde. Nyt den i tynne skiver alene eller med brød.
Vekt: 200g...
... lydsystem. Ved å fjerne det røde lokket får du tilgang til DIP-bryterne for valg av meldinger (pølser, salami og ost, fisk, bakeri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, iskrem, frukt og grønnsaker, ost og meieriprodukter, nummer, pasient, kunde, aksept, reservasjon, billettkontor).
Patrimoniam er en fabrikk for charcuterie av fransk kulturarv, ØKOLOGISK, UTEN NITRITTER, og laget hovedsakelig av lokale kjøttprodukter. Vi begynner med et mesterverk i fare fra arven til vårt lyonesiske land: den ekte Lyon-pølsen.
Vi er engasjert overfor både profesjonelle og forbrukere som, akkurat som oss, har en hunger etter ekte "smaksrike" produkter som respekterer naturen.
Patrimoniam er...
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central.
Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté.
Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Favid jobber for å skape et varig og personlig forhold til hver av sine kunder, med mål om å tilby produkter som best møter deres behov når det gjelder sammensetning, presentasjon og emballasje. Vårt fagområde: Å tilby industrien innen næringsmiddelproduksjon et utvalg av rå og kokte PAI som gjør det mulig for dem å utvikle nye ferdige produkter, forbedre kvaliteten og kostnadene på eksisterende o...
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.