Frankrike, Saint-André-Le-Puy
157km
En produktfamilie laget i den reneste tradisjonen av fjellskinker. Utviklet fra de beste kjøttstykkene, er vår serie Grande Tradition essensen av Batistous håndverk. JAMBONER Våre skinker kommer utelukkende fra strengt utvalgte franske griser og er inspirert av den runde skjæringen kjent som «Parma». Moderat saltet og håndgnidd med tørr salt, tørkes de deretter sakte i tråd med en tradisjonell m...
Portefølje (2)
Frankrike, Auros
213km
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Etienne
164km
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner. Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer: - i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat - i vår Espace Su...
Portefølje (187)
Frankrike, Lyon
205km
...Villsvin-salami er nøkkelen til en vellykket forrett, og den vil overraske deg både med smaken og elegansen sin. Den er laget av 80% villsvin kjøtt og 20% magert og fett fra Bigorre svart svin.
Portefølje (40)
Frankrike, Pessac
238km
...Pølser, salami, lonza, saueskinke, geiteskinke, lokale spesialiteter, guanciale, pancetta, rå skinke, coppa, Desulo-skinke, villsvin, porcini-pølse, cannonau-salami, oliven-salami...
Portefølje (8)
Frankrike, La Fouillade
124km
...En uunngåelig figur i svinekjøkkenet, den økologiske tørkede svinepølsen fra Ferme de la Rousse skiller seg fra en salami ved sin diameter og lengde. Nyt den i tynne skiver alene eller med brød. Vekt: 200g...
Portefølje (11)
Frankrike, Canejan
240km
... lydsystem. Ved å fjerne det røde lokket får du tilgang til DIP-bryterne for valg av meldinger (pølser, salami og ost, fisk, bakeri, konditori, pizzeria, catering, pizza og desserter, iskrem, frukt og grønnsaker, ost og meieriprodukter, nummer, pasient, kunde, aksept, reservasjon, billettkontor).
Frankrike, Rillieux La Pape
211km
Patrimoniam er en fabrikk for charcuterie av fransk kulturarv, ØKOLOGISK, UTEN NITRITTER, og laget hovedsakelig av lokale kjøttprodukter. Vi begynner med et mesterverk i fare fra arven til vårt lyonesiske land: den ekte Lyon-pølsen. Vi er engasjert overfor både profesjonelle og forbrukere som, akkurat som oss, har en hunger etter ekte "smaksrike" produkter som respekterer naturen. Patrimoniam er...
Frankrike, Le Rouget
53km
Selskapet MAS, som ligger i Rouget i Cantal, er spesialisert på spekemat, salting og tradisjonelle konserver fra Massif Central. Bedriften tilbyr produkter med enkle og autentiske oppskrifter. Den tilbyr for eksempel en tørrskinke som er modnet i opptil 24 måneder i deres tørkeri i Rouget, samt en håndlaget ren svinekjøttpâté. Huset MAS er kjent for kvaliteten og autentisiteten til sine produkte...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
113km
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Parthenay
244km
Favid jobber for å skape et varig og personlig forhold til hver av sine kunder, med mål om å tilby produkter som best møter deres behov når det gjelder sammensetning, presentasjon og emballasje. Vårt fagområde: Å tilby industrien innen næringsmiddelproduksjon et utvalg av rå og kokte PAI som gjør det mulig for dem å utvikle nye ferdige produkter, forbedre kvaliteten og kostnadene på eksisterende o...
Frankrike, Lacaune
184km
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Aurillac Cedex
48km
Frankrike, Parlan
57km
Frankrike, Violay
171km
Frankrike, Grezieu Le Marche
170km
Frankrike, Pradelles
140km
Frankrike, Montagny
170km
Frankrike, Pierreclos
217km
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
168km
Frankrike, Ste Foy L Argentiere
175km
Frankrike, Lacaune
184km
Frankrike, La Bastide-L' Évêque
111km
Frankrike, Vaulx En Velin
213km
Frankrike, La Talaudière
168km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play