Frankrike, Saint Emilion
.../100 «Utviklet fra de eldste vinrankene i dette området, er det en moden og konsentrert vin. Modnet i 18 måneder i fat, har den utviklet en kraftig ristet og krydret karakter som fortsatt dominerer i dag. Men med den sterke fruktigheten og syren, vil den utvikle seg til en imponerende vin.» J. SUCKLING : 93-94/100 :«Dette er en fantastisk vin med hint av sjokolade og svarte bær. Middels kropp og...
Portefølje (34)
Frankrike, Paris
Le Granola di Laura er laget i vårt verksted i Paris ved bruk av sunne og gode ingredienser. Det er laget på en håndverksmessig måte og er vegansk. Vår Granola-oppskrift inkluderer maisflak, nøtter, kokosolje og agavesirup. Jeg ønsket å lage en annen oppskrift, en oppskrift som representerer meg. I stedet for havregryn valgte jeg naturlige, økologiske og ikke minst sprø maisflak! Dette er en anle...
Portefølje (27)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
...Sorbet med svart solbær er et must i iskrem-sesongen. Den uforlignelige smaken, som er veldig fruktig og syrlig, vil få deg til å fryse av glede. Den passer veldig godt sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter, som de med bær. Våre iskrem og sorbeter er laget i vårt verksted etter våre originale oppskrifter, ved å bruke utelukkende edle og utvalgte ingredienser. Vi bruker verken...
Portefølje (85)
Frankrike, Auxerre
...Nez Elegant, balansert og rik på aromaer (bær, kaffe, modne røde bær, lakris, moka, krydder og kardemomme) Bouche Rund og med en vakker tetthet. Den smakfulle ganen blander noter av ferske bær, solbær, bringebær samt røde bær (rips) med ristede aromaer samt sjokolade og moka. Accord metvin Spekemat, rødt kjøtt, hvitt kjøtt, vilt, fjærfe, krydret rett, fast eller blåmuggost eller myk ost, fersk...
Portefølje (190)
Frankrike, Capdenac Gare
... energi. Kilde til kalium. Dette sporstoffet bidrar til funksjonen til muskel- og nervesystemet og hjelper til med å opprettholde normalt blodtrykk. Karbohydratinnhold i form av økologisk rørsukker: dette raffinerte sukkeret inneholder mineralsalter. Flere smaker for drikker (kakao, kaffe [soyabønner], røde bær [soyabønner], sjokolade [100 % erteprotein], vaniljedessert [soyabønner], kakao...
Portefølje (151)
Frankrike, Lonlay L'abbaye
Produsent av sablé fra klosteret. Kakefabrikk fra klosteret. Tradisjonelle småkaker laget med Isigny A.O.P. smør. Produsent av normanniske galetter. Produsent av gamle sabléer. Produsent av trouvillais med røde bær, sitronmandler, epler. Produsent og distributør av mørk eller melk sjokolade. Produsent av små skatter. Produsent av økologiske kaker. Distributør av store økologiske sabléer og økologiske høst-sabléer. Sertifisering i henhold til ISO 14001. BRC og RSPO sertifisering. Eksemplarpris for ansettelse av personer med funksjonshemninger. Trophée Développement Durable Carrefour...
Frankrike, Houlgate
Familiebedriften Patrelle har nå eksistert i over ett og et halvt århundre. I starten av denne virksomheten var det kun ett produkt: Patrelle-aromaen. Patrelle har i dag utviklet seg til et bredt spekter av produkter: aromaer fortsatt (Patrelle-aroma, balsamico, grill, storfekjøtt) samt fruktsaus (bringebær, jordbær, bær, aprikoser, solbær, aprikos-mango) og sjokolade.
Populære land for denne søkefrasen