...Introduksjon av storfe på 1500-tallet av de spanske conquistadorene har ført til at storfe har utviklet seg i Argentina og nå er en del av landskapet og kulturen. Grand Caractère velger argentinsk storfe, kjent over hele verden for kvaliteten på kjøttet, fra lidenskapelige oppdrettere i hjertet av Pampa. Kunnskapen om miljøet og krysningen av de beste rasene og dyrene gjør det mulig for bøndene å...
...Den tradisjonelle følgesvennen til argentinsk biff!
Men vi elsker det så mye at vi også kan bruke det som en dipp til falafler, biffkroketter, burgere, grillede grønnsaker eller pommes frites.
Med denne blandingen går vi gjennom alle trinnene: friskheten av persille og oregano, deretter hint av hvitløk og til slutt en smak av mild chili. Følg bruksanvisningen: bland 1 del Chimichurri + 1 del hvit eddik + 2 deler olivenolje.
...Maté i Kalabash
Gjennomsnittlig størrelse: 7 x 7 cm
Farge: Grønn, rød, lilla, oransje
Egenskap: Håndlaget med design inspirert av argentinsk bergkunst
Opprinnelse: Argentina...
FONTESTAD FRANCE er et selskap som spesialiserer seg på import- og eksporthandel med ferske frukter og grønnsaker. Distribusjonen av frukter og grønnsaker er av spansk og argentinsk opprinnelse, noe som gir dem en viss kvalitet. Selskapet distribuerer utelukkende merket mademoiselle.
...I Argentina er grilling av kjøtt over glør en kunst og en tradisjon. Ryktet til argentinsk kjøtt kommer fra kvaliteten på storfeet, men også fra kvaliteten på kull som brukes. Argentinsk kull kommer fra trær som algarrobo eller quebracho (quiebra hacha - bruddøks), som er hardt og tett treverk med høy konsentrasjon av garvesyre. Brukstiden, når glørne er tent, er 4 til 5 timer. Egenskaper: Lengde: 25/80mm / Kvalitet: restaurantFast karbon: 65 til 75% / Fuktighetsinnhold: 5 til 7% / Flyktige stoffer: 28 til 18%...