Bulgaria, Sevlievo
...Burgunder-snegler Tilgjengelige pakker: 12 stk. pakke 60 stk. pakke Råvarer brukt: Kjøtt fra snegler Helix Aspersa Maxima, sneglehus Helix Aspersa Maxima, Smør (86% fett), løk, hvitløk, krydder, hvitvin Lagring: – 18 ° C Tilberedningsmetode: klar til direkte konsum. Varm opp i en forvarmet ovn på 180 ° C i 8/10 minutter. Serveres varm.
Portefølje (6)
Ukraina, Kharkiv
...Vi er glade for å tilby deg en tradisjonell fransk rett - Escargot. Vi velger nøye ut de beste sneglene til dette, og koker dem deretter i vann med krydder og supplerer med forskjellige sauser. Tilgjengelige sauser: Bourguignon-snegler, Dorblu-saus, Nøttesaft, Lime-chili-saus, Italiensk tomatsaus, Sennepssaus, Soppsaus, Sitron-saus. Etter tilberedning fryser vi dem og pakker dem vakuum. Vi...
Portefølje (5)