...FORBEDRING FORKJeks
Forbedring forkjeks – rullet og sprayet delikat struktur, smaken av nybakte kjeks bevares lenger. Forbedre kvaliteten på småkaker og kjeks.
Fra å styrke deigutviklingen og oppnå mer konsistent fermentering til å forbedre fargen på fermenterte kjeks - heve kvaliteten på småkaker og kjeks. Produktene som er oppført på nettstedet vårt er de mest brukte. Vi kan produsere alle...
...Lette og sprø, disse ruskene er resultatet av en handelshemmelighet. Kokt med åpnet form, kan deigen heve fritt, noe som gjør det mulig for kornene å frigjøre all smaken som er så karakteristisk for ROGER Melba-toastene.
Hvete mel T65*, skrellet sesam* (15%), spelt hvete mel* (10%), vegetabilsk margarin* (ikke hydrogenert palmeolje*, solsikkeolje*, lecitin fra solsikke, salt, sitronsaft*), rør sukker*, forbedringsmiddel* (hvete mel*, gluten*, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, bakergjær.
*: resultat av økologisk landbruk
Emballasje: omtrent 22 per eske...