...aroma. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter, under selvkontroll og i henhold til prinsippene i HACCP-systemet. Selskapet gjennomfører rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrer, skadedyrkontroll og hygienekontroller, og utfører mikrobiologiske og kjemiske kontroller på råvarer, halvfabrikata, ferdige produkter og under behandling på prøve. Det ferske produktet som mottas, blir fryst ned til -20° C og oppbevart ved denne temperaturen i minst 24 timer for å utbedre eventuelle hygieniske mangler.
...Sjøpinnsvin samlet fra Egeerhavet, Ayvalık-regionen, behandles til rogn og pakkes enten fryst eller fersk. Pakkene forberedes i størrelser på 100g og 200g. Den daglige produksjonskapasiteten er 500kg.
Vi fortsetter våre eksportaktiviteter, som vi startet med levende ål (anguilla anguilla, europaneel) og biprodukter. Vi fortsetter våre aktiviteter i form av frosne ålfileter. Vi leverer og eksporterer en annen type ål (glassål 5000-6000 stk / kg), elver (elver ål (1000-1500 og 200-250 stk / kg) og voksne ålprodukter i form av 250-350 gram / stk, og kan også levere yngel til gårder som kan investe...
...Inlagd tunfisk i olivenolje, solsikkeolje, tomat eller i vann med salt.
Ulike størrelser og kvaliteter (Skipjack, Yellowfin)
Også andre inlagte fiskeprodukter tilgjengelig (makrell, muslinger, hjertemuslinger, skjell)...