OSUD Distillerie de l’Ubaye, basert i hjertet av Provence, er spesialisert på håndverksproduksjon av:
- liqueurs de Provence og des Alpes
- génépi des alpes
- limoncello
- pastis
- crèmes de fruits
- apéritifs
- gin
- alkohol av vill timian fra Provence
Plantene vi bruker til produksjon av våre brennevin er nøye utvalgt og plukket i vår vakre region. Våre likører er ikke veldig søte for å unngå ...
...Fremtredende nese med karakter av vinstokk fersken, etterfulgt av en mandel-/ferskenkjernetone. Denne aperitiffen gir med sin friskhet og lave sukkerinnhold all frukten fra en fersken i sesong. Den bør drikkes veldig kald, og helst uten is.
VEKT: 1,4 kg
FLASKE: Flaske 75cl
SKU: 058...
...Denne SAN MICHELE APPIANO Pinot bianco Alto Adige er en hvitvin av høy kvalitet. Den har en frisk og fruktig smakprofil, med noter av sitrus og hvit fersken. Laget av 100% Pinot bianco-druer fra Alto Adige-regionen, er denne vinen ideell til å akkompagnere retter med fisk og ferske oster. Utmerket også å nyte alene som aperitiff.
...Denne deilige Gewürztraminer Saint-Georges utvikler seg mellom finesse og nytelse. Med en utmerket balanse, avslører dens elegante aromatikk seg på tungen med subtile noter av litchi, aprikos, fersken, jasmin, rose og krydder. Sukkeret er her svært lettfordøyelig og gjør det mulig å nyte denne vinen som aperitiff, men også sammen med foie gras, blåmuggost eller som dessert. Begi deg ut på en deilig eksotisk reise i Alsace!
Innhold: 75cl
Type: Halvtørr hvitvin
Druetyper: 100% Gewurztraminer
Rest sukker: 17g/L
AOC: Alsace
Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2026
Serveringstemperatur: 8-10°C...
...Produksjon Denne vinen kommer fra vinmarkene i Sør-Frankrike. Høsten skjer om natten for å bevare den aromatiske friskheten til druene.
Smaksnotater På nesen avslører denne vinen aromaer av hvit fersken og jasmin. Munnen er fristende og avdekker noter av aprikos og sitrus. Avslutningen med honning er søt.
Mat- og vinparinger Nyt den kald (8-10°C) som aperitiff og under et hyggelig måltid...
...Alder på vinstokkene: 35 til 65 år
Densitet: 4500 planter per hektar
Avkastning: 30 hektoliter per hektar
Beskjæring: Dobbel Guyot
Høyde: 100 til 120 m
Terroir: Leirholdig grusjord på skifer
Beliggenhet: Høydeområde
Vinifikasjon:
Alkoholgjæringen skjer i rustfrie ståltanker med temperaturkontroll.
Rest sukker: Ca. 90 g/liter
Alkoholinnhold: 12,5% volum
Smaking
Temperatur: Mellom 10 og 12 °C
Lagringspotensial: 5 til 10 år
Balans: Søtlig
Mat- og vinparinger: Til aperitiff, til dessert med kaker, paier...
Noter av fersken og sitrus
Alkoholinnhold: 12,5% volum...
...Denne bringebærfargede roséen har dufter av jordbær og aprikos. På ganen uttrykker den en lett sødme og smaker av fersken. Denne roséen er veldig allsidig; servert veldig kald, kan den nytes fra aperitiff til dessert.