...Maïski-laks med et duo av asparges, forsiktig dampet laksfilet, uten bein, i en kremet sitrus-smør mousseline saus med al dente asparges, både hvite og grønne, avsluttet med persille.
Portefølje (34)
Frankrike, Montfort Sur Meu
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) er et selskap som distribuerer håndverksmatprodukter, spesialisert på distribusjon av belgiske vafler og rehydratiseringsblandinger siden 2011. Vår hensikt er å gjøre oppdagelsen av og fremheve produkter av høy kvalitet fra regionen. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: deiger til liège-vafler, liège-vafler, forhåndskokte brussel-vafler, pannekaker, rehydratise...
Portefølje (58)
Italia, Casoria
...ferdiglaget saus basert på løk og kjøtt for matservice og detaljhandel...
Portefølje (4)
... nytelse. Kan bestilles i variantene: Kylling, Vegansk eller bare saus. Tilberedningsanbefaling Vårt premium gule Thai Curry smaker kremet-mildt-litt søtt. Denne retten er ferdiglaget, ferskt kokt og klar til å porsjoneres og anrettes. Bare tilsett jasminris eller risnudler, og imponer gjestene dine. Det har aldri vært enklere å tilby en deilig og sunn rett med lite arbeid.
Portefølje (10)
Frankrike, Pleucadeuc
... som gir stor responsivitet og tilpasset produksjon. Beherskelse av mange produksjons- og emballasjeprosesser for hver av våre fagområder. Produkter: SAUS, marinade, ferdiglaget juice, sammensatt smør i væske (kapsler, poser, beholdere), IQF-frosne porsjoner, IQF-frosne terninger, skiver og IQF-frosne biter. TRADISJONELLE OG RETEXTURERTE BARDE: Lardécor® (reteksturert svinefett), Volailledécor® (reteksturert fjærfe-fett), GELÉER: Geléedécor®, Duodécor®, Moussedécor®. RETEXTURERTE GRØNNSAKER OG FRUKTER: Végédécor®, Primdécor®, Pulpedécor®.
Portefølje (9)