Eventyret begynte i 2005, ideen var å tilby utstyr for å dekorere kaker som proffene. Flere måneder med kreativitet rundt produkter som tidligere var forbeholdt profesjonelle, testing av produkter og tilpasning for bruk hjemme, førte til fødselen av merket ScrapCooking®. Gode og kreative, vi forestiller oss lekne og tilgjengelige produkter for alle som ønsker å forskjønne alle slags bakverk og hje...
...Boken "Samling av Jean Michel Perruchon" er en samling av 55 oppskrifter på Entremets, Småkaker, Tarteletter...
Disse oppskriftene er laget og utført ved Bellouet Conseil-skolen av Jean Michel Perruchon, Meilleur Ouvrier de France.
Gjennom disse 280 sidene på fransk og engelsk, rikt illustrert, vil du oppdage klassikere i ny drakt, bryllupskake, dekorasjoner og andre unike oppskrifter, for alle som elsker baking og gastronomi.
Referanse: BEL40
På lager: 9 Produkter
Dimensjoner: 280 Sider
Språk: Fransk og Engelsk...
..."Pâtissière diplômée" tilbyr entremets, choux og tilpassede kaker på bestilling. For dine familiearrangementer, i bedrifter eller for en enkel lyst på godsaker. Pierrine ønsker deg velkommen i sitt profesjonelle laboratorium når du henter bestillingen din.