Italia, Trepuzzi
...Pedro Ferreira tilbyr sin ekspertise innen destillering for skreddersydde produksjoner av destillater og likører for tredjeparts kunder. Pedro er den ideelle partneren for å utvikle produkter av sertifisert kvalitet med en vinnende karakter. Vi leverer også skreddersydde destillater i tanker på 1000 liter.
Portefølje (89)
Portugal, Celorico De Basto, Braga
...ØNSKER DU Å UTVIKLE DIN EGEN MERKEVARE? Gitt den konstante innovasjonen og jakten på tilfredshet for hver kunde, tilbyr vi muligheten til å utvikle produkter basert på deres spesifikke behov. Hos Destilaria de Basto utvikler vi et utvalg av private merkevarer med en tjeneste som inkluderer en 360º visjon, fra produktdesign til formulering og lovlighet i hvert marked. Vi utvikler skreddersydde formuleringer og produserer følgende produkter for distributører eller detaljister med sine egne merker: GIN / ROM / VODKA / LIKØRER...
Portefølje (73)
Polen, Cracow
... og blande innholdet jevnt. Røreverktøy for vin, så vel som for øl, kan brukes manuelt, men de kan også monteres på en drill. Alle rørerne i vårt tilbud er laget av rustfritt stål for å sikre langvarig funksjonalitet.
Portefølje (193)
Italia, Canelli
...Disse monoblokkene for tapping er beregnet for gassholdige væsker som mineralvann, drikkevarer, øl og musserende viner. De består av vask- og fyllestårn med høyt trykk samt kapslingshoder tilpasset hver type lukking. Fyllingsgruppene, som starter med 6 ventiler, tilbyr forskjellige konfigurasjoner. Maskinen har en base med justerbare støtter, knyttet til en solid struktur for å begrense...
Portefølje (111)
Frankrike, Monteux
...Referanse: 006232 TEKNISKE EGENSKAPER - Tank i rustfritt stål 304 - Modell SCL1000 - Tank i kaldvalset rustfritt stål - Børstet utvendig finish - BA innvendig finish - Avfettet og passivert sveising - Kaldtrukne bunner med optimalisert profiltykkelse på 2 mm - Automatisert TIG-sveisingsprosess MÅL - Høyde: 1630 mm - Diameter: 1084 mm...
Portefølje (299)
...Innhold Kunnskap om destilleriet og elementene som utgjør det. Analyse per CPG av hver tank, smaking av vinene samt mikro-destillering. Forebyggende råd om destillering ved å foreslå de ulike parameterne som styrer oppvarmingen i forhold til forventningene til typen brennevin som ønskes. Regelmessig smaking og analyser av gode oppvarminger. Validering av oppvarmingsprosessen ved innsamling av destillasjonsinformasjon. 2 formler prøver brakt av dere selv til laboratoriet. regelmessige besøk (1 gang/uke) til destilleriet.
Portefølje (3)