Tyskland, Bad Bramstedt
... tilsetter kjøttbiter i sausen, får du lammecurry, kalv- eller svinecurry, eller currykylling. Uansett kan du med vår currysaus enkelt og raskt nyte en deilig curryrett i kombinasjon med forskjellige ingredienser. Innhold: 22,00 g Artikkelnummer: 500064...
Portefølje (89)
Bulgaria, Sofia
...Fordeler: Curry er navnet på en krydderblanding. Den kombineres oftest med ris, kjøtt og grønnsaker. I britisk matlaging kalles curry kjøttsaus, og den mest kjente curry-retten er "Kylling med currysaus". I asiatiske land tror man at blandingen av disse krydderne reduserer risikoen for demens, levercirrhose, beskytter mot hjerte- og karsykdommer og styrker immunforsvaret. Det antas at curry...
Portefølje (154)
Frankrike, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 vært en spesialistagent innen handel og salg av grønnsaker, urter og fryste frukter. Vårt handelsbyrå distribuerer og representerer flere europeiske produsenter av kvalitetsfrukter og -grønnsaker i Frankrike. Vårt sterke internasjonale nettverk skaffer varer fra sertifiserte produsenter. Våre produkter er kontrollert og sertifisert, da de er underlagt systematisk kontroll,...
Portefølje (93)
De forente arabiske emirater, Dubai Silicon Oasis
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...Thai curry laget av finhakkede grønnsaker, stekte løk, brokkoli, gulrøtter, tofu og muskatgresskar, delikat krydret, i en autentisk currysaus basert på kokosmelk. Den aromatiske jasminrisen fullfører denne retten som verken inneholder meieriprodukter eller hvetemel. Vekt: 285g...
Portefølje (184)
... (1016) F.I.A.-FIX for Champignonsaus (1017) F.I.A.-FIX for Tomatsaus (1018) F.I.A.-FIX for Paprikasaus (1019) F.I.A.-FIX for Grønn Currysaus (1020) F.I.A.-FIX for Champignonsuppe (1101) F.I.A.-FIX for Bihun Suppe (1103) F.I.A.-FIX for Kylling Curry (1104) F.I.A.-FIX for Asia-Suppe søt-sur (1105)...
Portefølje (10)
Frankrike, Levallois Perret
...Denne milde curryen er ikke krydret, men er en tradisjonell og harmonisk blanding av flere krydder, hvorav de viktigste er ingefær, koriander, kardemomme, nellik, bukkehornkløver, sennepsfrø, anis, fennikel, hvitløk, og spesielt gurkemeie som gir den sin karakteristiske gule farge. Bruk av indisk curry i matlaging: Denne curryen brukes til å lage kremete currysaus for å akkompagnere: kylling...
Portefølje (28)