...100 % naturlig og vegetabilsk, overfettning på 8 % med aprikoskjerneolje - Eksfolierer & toner
100 % Naturlig og Vegetabilsk
Overfettning på 8 % med aprikoskjerneolje
Denne intense skrubben, type krinsvamp, fjerner urenheter. Aprikoskjerneolje mykgjør og regenererer huden din. Chai-te består av svart te med antioksidantegenskaper og en blanding av oppstrammende krydder.
Alliert med livløse og...
Red Ruby Food Trade. Ltd. Sti. ble grunnlagt i 2018 og har hovedkontor i Norge. Selskapet har flere filialer i Spania og Georgia, og har distributører i USA og Afrika. I 2020 gikk firmaet profesjonelt inn i det tyrkiske markedet og fortsetter sine aktiviteter i Trabzon. Red Ruby spesialiserer seg på naturlige produkter. Vår slagord er "Naturen er nok for oss". Vi tilbyr hovedsakelig safran og prod...
...Vinen: For en vakker kjærlighet ved første blikk denne cuvée Rien ne m'effraie, en dyp og saftig blanding av Syrah og Grenache fra Pic Saint Loup! En perfekt balanse full av friskhet kommer frem fra denne flasken med krydrede aromaer (pepper, garrigue, muskat, kanel) som omfavner intense noter av mørke frukter (brombe, kirsebær, plomme). Sylvie Guiraudon gir oss her en stor, varm og intens vin...
...En iøynefallende Drop ‘n’ Pop-søyle, formet som Emmi CHAI LATTE-koppen, vekker appetitten for denne trendy nye drikken: en harmonisk blanding av krydder i aromatisk Ceylon-te, kombinert med fersk sveitsisk melk. Enkel og rask å sette opp, er søylen det perfekte dekorasjonssettet for alle butikkstørrelser og passer pent inn i en feltrepresentants bag.
...Hos Martin Bauer skapes det ekstraordinære smaksopplevelser fra svart- og grønn te.
Vi forbedrer svart- eller grønn te med urter og krydder – for eksempel til en klassisk, svart Masala Chai eller til en forfriskende grønn te med peppermynte.
Vi satser på spesielt skånsomme foredlingsmetoder som sikrer en homogen blanding av de høykvalitets råvarene. En like bred smaksprofil åpnes opp med vår Design-for-Tea-aroma – en elegant måte å gi svart- og grønn te en autentisk og eksklusiv preg, samt å fremheve ulike smaknyanser.