...Jeg kan PET
Vekt sukker 100 gram.
Mulig bruk: krem, yoghurt, marengs, makroner, skumgodteri, sukkertøy, isbiter, is...
Sammensetning: ubehandlet fransk rørsukker, melkekakaoaroma, naturlig brunt fargestoff (E150)
Det kan være spor av egg, melk, sennep, peanøtter, bløtdyr og skalldyr, fisk, sesamfrø og soyabønner
Referanse:SUCRE0025A...
...Fullkorn
Rik på fiber
Langsomt bakt i ovnen
Sprø og smakfull
Hvit sjokolade
Bjørnebær og blåbær tørket, ingen frysetørkede frukter.
Kort ingrediensliste
Bruksanvisning
Hell i en bolle med melk eller dryss der du ønsker (yoghurt, eplemos, dessert).
Ingredienser
Ingredienser: Havregryn*, ubehandlet bruntsukker*, hvit sjokolade* 6% (kakaosmør*, sukker fra sukkerrør*, melkepulver*), blåbær* 1,75...
...Spesialitet fra Angers, Quernon d’Ardoise hyller våre skifergruver ved å etterligne formen og fargen til skiferne som dekker husene i byen. Sprø og smeltende, Quernon d’Ardoise tar deg med til taket av godhet.
Å oppbevares mellom 14 og 22°C, beskyttet mot lys.
Dimensjoner
5 cm (b) x 6,5 cm (l) x 15,2 cm (h)
Nettovekt
100g
Ingrediensliste
sukker, hvit sjokolade (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), mandler, hasselnøtter, bruntsukker, dextrose, konsentrat av: spirulina, eple, reddik og solbær.
Nettovekt: 100g...
... effekter!
Hvordan konsumere Brownies Bloom&Cie?
Åpne esken og den ferske posen med CBD Brownies fra Bloom&Cie
Spis 1 eller 2 smeltende brownies om gangen
Ikke glem å lukke esken med fliken etter bruk
Oppbevar Brownies Bloom&Cie i maks 15 dager etter åpning
Ingredienser
Mørk sjokolade (kakaomasse 60%, rør sukker, kakaosmør), smør, hele egg, bruntsukker, kakaopulver, rør sukker, glukose, naturlig ekstrakt av Tonka-bønne, CBD (hempekstrakt cannabidiol), MCT kokosnøttolje, terpener.
Smak: Intens sjokolade og Tonka-bønne
CBD: 10mg per brownie...
...Referanse
9990000014774
Et snev av solidaritet i bakverkene dine!
Økologisk rettferdig handel sjokolade fra São Tomé med fruktige og kraftige toner som enkelt vil heve sjokolademousser og andre desserter.
INGREDIENSER: kakaomasse*, bruntsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin, vaniljeekstrakt*. * Landbruksingredienser fra økologisk landbruk. Ingredienser fra rettferdig handel...
...En klassisk tørr Marsala-vin fra Sicilia, utmerket for kjøkkenet og til å drikke. Den har smaker av stuet aprikos, vanilje, tamarind og bruntsukker, veldig lik Madeira. Den kan ofte kombineres med matvarer som er vanskelige å matche, inkludert asparges, rosenkål og sjokolade.
Volum: 750ml...
... er utrolig FANTASTISKE. Denne fantastiske landsbyen, omgitt av grønt, S. Arcangelo, består av landsbyer som har gitt navn til småkakene Bebba har døpt. Vi lager småkaker med likørvin, med Boldrino-vin, med sjokoladebiter innhyllet i bruntsukker, fylt med karamellisert gresskar, epler og karamellisert sultanrussin, mørk sjokolade og chilikrem som er forsiktig blandet sammen, cantucci og vår favorittsmåkake, den klassiske Frollino med et sterkt, men enkelt skall, kalt nettopp IL SEMPLICIOTTO.