Sweet Chili-sausen (Nam Chim Kai) er klassikeren blant asiatiske kryddersauser og er nå kjent og elsket over hele verden.
Den smaker søtt og surt, ha...
Laget av saften som er utvunnet fra kronbladene etter infusjon, blir hibiskusblomsten deretter aromatisert med nellik og kanel. Hibiskusgeléen beholde...
Søte fristelser. Søte delikatesser for iskrembutikker og gastronomi. Skjem bort smaksløkene til gjestene dine med desserter og forfin iskremskålene di...
Sjokoladehjerte med nøtter og frukt, pakket i cellofanpose med rød sløyfeklips
Produktinformasjon: Sjokoladehjerte med nøtter og frukt, pakket i cell...
Vi tilbyr et stort utvalg av forskjellige typer müsli, snacks som nøtteblandinger eller "studentmat" og ulike typer bakverk.
Gjennom individuell leve...
Høy innhold av løk (72%), for denne syltetøyet som er balansert med sukker, sammen med rosiner og honning, som gir en touch av smaker fra Østen.
Med f...
Den nyeste kreationen i vårt sortiment, Jinkoa Egiazki, med sine eksotiske smaker, er like håndverksmessig og lokal som alle våre likører. For å gi li...
Le Patxaran Egiazki er en håndverkslikør med balanserte og lite søte dufter som har overbevist alle entusiaster av baskisk likør! Med sterk karakter v...
Tidligere laget hver familie sin egen patxaka, men produksjonen har gradvis blitt marginalisert. Denne likøren, preget av den baskiske terroiren, er i...
La Manzana Egiazki er en nytolkning av den klassiske grønne eplelikøren. Den er produsert håndverksmessig ved destillering av grønne epler, og oppskri...
Kalypso er en invitasjon til reise. Fire forskjellige sitrusfrukter er valgt for å tilføre kompleksitet til denne oppskriften. Appelsinen og grapefruk...
Prunelle sauvage, sukker, vann, alkohol og anis.
En dobbel macerasjon. Den første er en kald ekstraksjon. Dette er en forhånds-macerasjon på tre uker...
Bidaia, "reisen" på baskisk, er en unik cubansk rom. Etter en modning på 3 år på Cuba, har vår rom blitt raffinert i fat av Armagnac og hvitvin fra Ir...
Grand classique i likørfamilien, hos Egiazki bestemte vi oss raskt for å lage vår egen oppskrift på myntelikør. Vår serie med likører spiller mer på s...
ØNSKER DU Å UTVIKLE DIN EGEN MERKEVARE?
Gitt den konstante innovasjonen og søken etter tilfredsstillelse av hver enkelt kunde, tilbyr vi muligheten ti...
Stjerneanis, lakris, vann, sukker, alkohol.
For-maceration av Navarre lakris i nøytral alkohol etterfulgt av blanding med en stjerneanis-infusjon. De...
nelle sauvage, einerbær, korn, ingefær, malurt,
appelsinskall og sitronskall.
Hver krydderurt destilleres uavhengig av hverandre for deretter å bli b...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.