Draje kaplingmaskiner er designet for å automatisere manuell sjokoladebelægning. Produktpumpingen skjer ved hjelp av trykkluft. Vi anbefaler bruk av p...
Elaborer dine sjokolader, praliner, pasta eller kremer (Peanøtter, pistasj, hasselnøtter, valnøtter og mer...) på en håndverksmessig måte ved hjelp av...
Vår sjokoladekaramell er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i Nord-Frankrike. Denne ultra-luksuriøse versjonen er født av kombinasjonen ...
Kaldprosess sjokolade såpe er naturlig og oppfyller kravene i Bio Earth Durable-charteret. Den er kaldsaponifisert og beriket med kakaosmør og kokosnø...
Kaldprosess såpe med sjokolade er naturlig og oppfyller kravene i Bio Earth Durable-charteret. Den er kaldsaponifisert og beriket med kakaosmør og kok...
Oppdag den ultimate sjokoladeopplevelsen med vår sjokoladesmeltemaskin i form av en vannkran. Perfekt for iskrembutikker, bakerier og godteributikker,...
Sjokolade Mini Kaker som Frozen Yogurt Topping. Et godt utvalg av populære og unike toppings for å kombinere med Frozen Yogurt er en viktig del av kun...
600 mm - 1750 mm området kan produseres i ønsket bredde.
Du kan dekke produktene dine med sjokolade, både under og over, samt både under og over.
Kan ...
Distribusjon av komplette linjer med installasjon i sjokolade- og konfektindustrien over hele verden. Spesielt industriell komplett beløpningslinje. V...
•Kan dosere: konfekt, likørkonfekt og pralinkonfekt.
•Sjokoladen kan inneholde faste partikler på opptil 3 mm tykkelse.
•Modellen er laget i henhold t...
Tradisjonelle beløpningsmaskiner er det mest brukte beløpningsutstyret i sjokoladeindustrien, men behovet for kvalifiserte operatører og utfordringer ...
Draje kaplingmaskiner er designet for å automatisere manuell sjokoladebelægning. Produktpumpingen skjer ved hjelp av trykkluft. Vi anbefaler bruk av p...
100 kg/s. produksjonskapasitet for støpt sjokolade. Designet for små bedrifter med begrenset plass. Kjøletunnelen er fleretasjers med skinner og polyu...
Direkte kjøling tunnelbånd for sjokoladehelling. Kjøletunnelen har 2 kjøleområder. Depositorene har servo-motorisert vertikal bevegelse. Depositorens ...
Del eller gi bort lykke med de smeltende Lindt Lindor melketrøflene. Siden 1845 har Lindt sjokolade-mestrene kombinert sitt håndverk med de beste ingr...
Kulemølle er en av teknikkene for å tynne ut sjokolade. Kulemøllens blandearmer er laget av spesialmateriale som er herdet. Gjennom sjokoladepumpen so...
PRODUKT
•Fyllet injiseres varmt.
MASKINENS EGENSKAPER:
•Maskin for å fylle sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller.
•Injeksjonshodet har 8 dyser...
europages-appen er her!
Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.