Belgia, Seneffe
... Standardvarianter: Eple, aprikos, blåbær, svart kirsebær, skogsbær, pære, ananas, bringebær, rød kirsebær, jordbær. Ikke-standardvarianter (eller % tilpassede frukter) tilgjengelig på forespørsel. For eksempel: Solbær, tranebær, hyllebær, kiwi, mango, rabarbra, pasjonsfrukt, fersken, granateple, pasjonsfrukt, fersken, granateple og mange flere.
Portefølje (9)
Belgia, Marcinelle
...solbær, dadler, jordbær, bringebær, rips, bjørnebær, blåbær, druer, sitron, klementin, lime, mandarin, appelsin, grapefrukt, ananas, banan, granateple, guava, kiwi, litchi, mango, papaya, kvitten, vannmelon, pære, eple, aprikos, avokado, kirsebær,… Blant våre kunder finner vi restauranter, cateringfirmaer, bakerier, omsorgsboliger, skoler, små dagligvarebutikker, kommunale sosialtjenester,...
Belgia, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard dyrker blåbær og bearbeider økologisk frukt. Produkter: Blåbær, som de dyrkede blåbærene kalles, er blant de deiligste fruktene man kan spise. I tillegg til blåbær dyrkes og bearbeides det mange andre frukter på Bezegaard. Rips, hvite bær, svarte bær, bringebær, bjørnebær, plommer, epler, pærer, kirsebær, surkirsebær, hasselnøtt, kvitten, mispel, morbær. Økologiske syltetøy uten kunstige tilsetningsstoffer, uten rødbet- eller rør sukker, men med den konsentrerte saften fra agave.
Belgia, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre tilbyr håndlagde produkter som aperitiffer, klassiske eller sukkerfrie syltetøy (jordbær, bringebær, aprikoser, bjørnebær, skogsbær, kirsebær, blåbær, plommer, rabarbra, aprikoser, rips, ananas, ferskener, fiken,…), tyttebærsyltetøy, løksyltetøy, te, vin, champagne og musserende vin.
Les Apéritifs de Philomène er utviklet og laget utelukkende på en håndverksmessig måte. Apéritifene: de er laget av blomster fra trær og jord, filtreringen og konserveringen er utelukkende naturlige. Pékêts: fruktige (smak av sitron, melon, skogsbær, mandarin, aprikos, eple, bringebær, kirsebær, blåbær, banan. Alle våre produkter er laget av ferske frukter), basert på urter (brennesle, absint, kristtorn, rose, fiol, lavendel,…), spesielle (spéculos, cuberdon og sjokolade). Multifrukter og sirup: rosaline, hylleblomst sirup, sirup av duftende asp. Geléer og sirup: av pærer, bringebær, trøffel,…...
Belgia, Céroux Mousty
...curry, fersken, kirsebær, bringebær, melon, blåbær, vannmelon, jasmin, bitter mandel, hibiskus, skogsbær, te, bergamot, sitrongress, anis, klementin, kokosnøtt, rabarbra, kanel, mynte. Doseringen bør tilpasses etter din bruk. Det er opp til deg å bestemme hvilke typer blandinger og krydder du foretrekker. Vi er eksperter på smak. Vi utvikler smaker basert på land og kulinariske vaner. Vi jobber...
Populære land for denne søkefrasen