Frankrike, Auros
...Ande-foie gras-paté 20 % Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett, Andre produkter i denne kategorien Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Malataverne
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist innen delikatesser. I over 25 år har vi betjent tradisjonell handel med et konstant fokus på å tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset våre kunder og forskjellige fra storsalgskanaler. Vårt merke, Les Saveurs du Clavon, tiltrekker de mest kresne gourmetene. Det er lett gjenkjennelig og garanterer et utvalg av smakfulle, delikate og fine produkter. Er du en u...
Portefølje (188)
Frankrike, Lyon
...Vår hjorteterine med baskisk emblem er subtilt krydret med Espelette-pepper for å sikre en smaksopplevelse uten varme.
Portefølje (40)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
... paté med Espelette-paprika, landsbypaté, rilletter, hure, baskisk blodpølse, confiterte pølser og confit av Ibaïona-svin) og vilt (terriner av hare, terriner av villsvin og salmis av palombe). Til slutt produserer charcuterie Mayté uunnværlige baskiske oppskrifter som axoa, piperade og baskiske tarmer, samt oppskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Populære land for denne søkefrasen