...Skal konsumeres før datoen på emballasjen. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap.
Hvordan tilberede:
Stekes til gylden i ovn eller på komfyr. Konsumeres etter ønske, varmt eller kaldt.
Opprinnelse: Bulgaria.
Lagringstemperatur: fra 0° til 4° C.
Pris: 15,60 lv/stk.
...Andelår konfitert i sitt eget fett, salt. Kjøtt fra Frankrike.
KJØKKENMESTERENS TIPS:
Åpne boksen og sett den i vannbad for å smelte fettet.
Grill lårene i ovnen eller i pannen, og nyt dem med steinsopp eller poteter stekt i fettet.
Konfit er retten fra Sørvest-Frankrike! Et godt grillet andelår i ovnen blir sprøtt og deilig. Dette er høy gastronomi tilgjengelig for oss alle.
For denne konfitten får jeg andene oppdrettet spesielt av M. Marty i Plaigne, en liten landsby som ligger i åsene rundt Castelnaudary.