Bulgaria, Rakovski
...Skal konsumeres før datoen på emballasjen. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap. Hvordan tilberede: Stekes til gylden i ovn eller på komfyr. Konsumeres etter ønske, varmt eller kaldt. Opprinnelse: Bulgaria. Lagringstemperatur: fra 0° til 4° C. Pris: 15,60 lv/stk.
Portefølje (10)
Frankrike, Castelnaudary
...Andelår konfitert i sitt eget fett, salt. Kjøtt fra Frankrike. KJØKKENMESTERENS TIPS: Åpne boksen og sett den i vannbad for å smelte fettet. Grill lårene i ovnen eller i pannen, og nyt dem med steinsopp eller poteter stekt i fettet. Konfit er retten fra Sørvest-Frankrike! Et godt grillet andelår i ovnen blir sprøtt og deilig. Dette er høy gastronomi tilgjengelig for oss alle. For denne konfitten får jeg andene oppdrettet spesielt av M. Marty i Plaigne, en liten landsby som ligger i åsene rundt Castelnaudary.
Portefølje (37)