... avstilket, både alkoholisk og malolaktisk gjæring skjer i 1.000 l. rustfrie ståltanker. Vinen lagres deretter i brukte franske eikefat i kun 9 måneder for å bevare de delikate notene og den eksepsjonelle karakteren.
SMAKSNOTATER
Intens og livlig rød frukt - bringebær, rips kombinert med en lys, syrlig friskhet. For å avslutte det hele, svever den spektakulære blomsterduften over alt.
Vin: Rødvin
Variasjon: Garnacha 100%
Rot: Rupestris du lot
Opprinnelsesbetegnelse (DO): Kvalifisert DO Rioja
Alkoholinnhold: 15º
Produksjon: 732 flasker...
... for mikrobiell liv. Plantevern er basert på nøye observasjon av vegetasjonen og stor reaktivitet.
Høsting: Manuell innhøsting i 20 kg ventilerte kasser. Druene sorteres nøye i vinmarken, på gyllen fase, og er fri for råte.
Vinifikasjon og lagring: Fraksjonert pneumatiske pressing. Pressens fineste deler blir sortert bort. Fermenteringene: alkoholisk og malolaktisk skjer i 228l fat.
Cépage: 100 % chenin
Serveringstemperatur: 8-10 °C...