Frankrike, Avignon
...Økologisk rabarbra er en flerårig urt fra familien Polygonaceae. Høsten av rabarbra vil skje ved riktig modenhet for å oppnå faste og tette stilker. Når den er høstet, vil den økologiske rabarbra bli levert til fabrikken for sortering, vask, kutting i biter og IQF-frysing. Rabarbra fra økologisk landbruk: 100% Total energi: 18 Kcal 74 kJ Kostfiber: 3,4 g Proteiner: 0,7 g Salt: Spor...
Portefølje (105)
...Acai bærpulver, Acerola pulver, Aprikos pulver, Aronia pulver, Eple pulver, Banan pulver, Jordbær pulver, Bringebær pulver, Svart solbær pulver, Maca pulver, Camu Camu pulver, Surkirsebær pulver, Lime pulver, Mango pulver, Fersken pulver, Bjørnebær pulver, Pære pulver, Fiken pulver, Mandariner pulver, Appelsin pulver, Rabarbra pulver, Kokosnøtt pulver Økologisk, Havtorn pulver Alle fruktpulver tilgjengelig i økologisk og konvensjonell kvalitet.
Portefølje (11)
Frankrike, Lys Haut Layon
...Skånsom pneumatiske pressing. FA og FML. Ingen svovel i vinifikasjonen. Lagring: Tank. Flaskefylling: På eiendommen. Volum: 75 cl Alkohol: 12° Smaksnotater: Veldefinert gylden farge! Aroma av flint, akasie, kandiserte sitrusfrukter og rabarbra, irisrot og grønn te! Smaken er krydret og honningaktig, men også mineralpreget. Volum: 75 cl Alkohol: 12°...
Portefølje (43)
Belgia, Namur
...Eple, bjørnebærblader, nyper, gulrot, sitronmelisse, naturlig aroma, hel verbena, hyllebær, eplebiter, hylleblomst, berberisrot, sitronmyrte, kamille, rabarbra, rosenblader, mjødurt, malva. Utvalg: Pose - 100 gr Dosering: 12-15g/L Vann temperatur: 100°C Trekke: 7-10 min...
Portefølje (46)
Tyskland, Bad Essen
... • Økologisk rabarbra-nektar: Denne nektaren er et ufiltrert produkt, laget av Bioland-rabarbra fra Osnabrück-regionen. Agavesirup brukes her som et alternativt søtningsmiddel. • Rabarbra-spritz: Ferdig blandet med en høy andel rabarbra-direktsaft (40 %), vann og fruktose, tilsatt kullsyre. Vår rabarbra-spritz er alkoholfri og nå også tilgjengelig i 0,7 l-flaske. Nyt spritzen iskald med et stänk Aperol.
Portefølje (9)
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukter, røde frukter, eksotiske frukter, gulrøtter og rabarbra), beregnet for ferske meieriprodukter (dessertkrem, yoghurt), iskrem, frosne eller melkeaktige desserter, bakverk og konfekt.
Fallani produserer håndlagde godteri siden 1926. Selskapet har utviklet seg fra et håndverksverksted til en strukturert bedrift, og i dag distribuerer de sine produkter både i Italia og internasjonalt. De mest kjente godteriene fra Fallani er de fra den Klassiske Linjen, med klassiske smaker: bygg, rabarbra, mynte og anis. Fallani produserer også andre linjer: Ung Linje, Urte Linje, Linje Uten Tilført Sukker og Økologisk Linje. Det lages også tilpassede godterier.
Frankrike, Paris
Hei, vi selger økologisk rabarbra, det er bra, ikke sant?
Populære land for denne søkefrasen