...Puréen er laget av økologiske tomater dyrket og høstet på friland. Etter innhøstingen blir de økologiske tomatene vasket, knust, varmet opp og silt gjennom siler, noe som gjør at frøene og skinnet fra tomatene fjernes. Den økologiske tomatpuréen blir sterilisert og pakket i aseptiske poser, beskyttet i koniske fat.
Økologisk tomat: 100%
Total energi: Kommer snart...
AG Feeding fra Gdynia er en polsk leverandør av fiberpreparater laget av naturlige råvarer. I sitt sortiment har selskapet produkter som:- fiber og frukt- og grønnsakspulver- kandiserte frukter- frysetørkede frukter- frukt- og grønnsaksjuicer og konsentrater. Selskapet spesialiserer seg også på levering av økologiske produkter. Vi tilbyr fiber fra epler, aronia, sikori, bokhvete eller svart solbær...
...For produksjon av halmpellets bruker vi lokalt hentet halm, som er et økologisk rent produkt. 1 gram av våre halmpellets kan absorbere 3,4 gram vann (se offisielle testresultater), så sengetøyet forblir tørt lenger, og derfor er våre halmpellets ikke utsatt for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Under pelletiseringsprosessen overstiger...
... økologisk rent produkt.
1 gram av våre høyeste kvalitets strøpellets kan absorbere 3,4 gram vann (se offisielle testresultater),
så strøet forblir tørt lenger, og det er derfor våre strøpellets ikke utsettes for frysing i kalde vintre.
Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort.
Kort sagt, halmpellets er bedre enn trepellets for strø!
Kvalitet: Høyeste halmpellet kvalitet
Diameter (mm...
... derfor er våre halmpellets ikke utsatt for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Under pelleting
Diameter (mm): 6mm – 8mm
Fuktighet (%): ≤ 5%
Lengde (mm): 3,15 ≤ L ≤ 40...
...100% frukt, oppnådd fra økologisk açaí-puré som er utsatt for frysing og frysetørking i henhold til GMP. Våre produkter kunne ikke ha en bedre ernæringsprofil, da de beholder rundt 99% av sine egenskaper.
Frysetørking er en spesialisert tørkeprosess, der vann elimineres ved sublimering, som skjer ved lav temperatur i lavtrykk vakuumkamre.
Açaí-trær finnes over hele Amazonas-bassenget i...
...Pose for oppbevaring av matvarer (beskytter mot luft, fuktighet) eller industrielle deler (plassbesparende)
Bruk med vakuumforpakningsmaskin (ikke inkludert)
Bred sveising på 3 sider
Egnet for kontakt med mat
Laget i Frankrike
Egnet for frysing (20°C)
Pastueriserbar ved 85°C i maks 120 minutter
Miljøvennlige materialer PE/EVOH/PE 100% resirkulerbare (avhengig av system)
Farge: fargeløs
Tykkelse...
... seg godt for frysing. Dette er ideelt for meierier, bakerier og konfektindustrien.
Bringebær, hele
Bringebær, knuste
Bringebær, hele og knuste
Bringebærgryn
Bringebærgryn, umalt
Frosset puré
Økologisk bringebærpuré, uten frø
Økologisk bringebærpuré, med frø
Bringebærpuré, uten frø
Bringebærpuré med frø...
...For produksjon av halmpellets bruker vi lokalt hentet halm, som er et økologisk rent produkt. 1 gram av våre halmpellets kan absorbere 3,4 gram vann (se offisielle testresultater), så sengetøyet forblir tørt lenger, og derfor er våre halmpellets ikke utsatt for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Under pelleteringsprosessen overstiger temperaturen...
... for å gå langt - frysing forlenger levetiden til produkter som - som mozzarella - raskt blir dårlige på grunn av virkningen av melkesyrebakterier; kuldekjeden sikrer integriteten og perfekt oppbevaring i opptil tolv måneder. Velvære, helse og respekt for naturen - selskapet er sertifisert for produksjon av økologisk mozzarella.
...sortering, pakking og levering av produkter. Vi sorterer frukten ved hjelp av moderne laserteknologi. Alle produksjonsprosesser er i samsvar med matsikkerhetsstandardene HACCP, Global G.A.P, BRC, IFS, og vi har alle disse sertifikatene inkludert Sertifikat EOS for Økologisk.