Frankrike, Avignon
...Puréen er laget av økologiske tomater dyrket og høstet på friland. Etter innhøstingen blir de økologiske tomatene vasket, knust, varmet opp og silt gjennom siler, noe som gjør at frøene og skinnet fra tomatene fjernes. Den økologiske tomatpuréen blir sterilisert og pakket i aseptiske poser, beskyttet i koniske fat. Økologisk tomat: 100% Total energi: Kommer snart...
Portefølje (105)
Polen, Paczewo
AG Feeding fra Gdynia er en polsk leverandør av fiberpreparater laget av naturlige råvarer. I sitt sortiment har selskapet produkter som:- fiber og frukt- og grønnsakspulver- kandiserte frukter- frysetørkede frukter- frukt- og grønnsaksjuicer og konsentrater. Selskapet spesialiserer seg også på levering av økologiske produkter. Vi tilbyr fiber fra epler, aronia, sikori, bokhvete eller svart solbær...
Portefølje (59)
Latvia, Smiltenes
...For produksjon av halmpellets bruker vi lokalt hentet halm, som er et økologisk rent produkt. 1 gram av våre halmpellets kan absorbere 3,4 gram vann (se offisielle testresultater), så sengetøyet forblir tørt lenger, og derfor er våre halmpellets ikke utsatt for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Under pelletiseringsprosessen overstiger...
Portefølje (171)
Tsjekkia, Olomouc-Nové Sady
... økologisk rent produkt. 1 gram av våre høyeste kvalitets strøpellets kan absorbere 3,4 gram vann (se offisielle testresultater), så strøet forblir tørt lenger, og det er derfor våre strøpellets ikke utsettes for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Kort sagt, halmpellets er bedre enn trepellets for strø! Kvalitet: Høyeste halmpellet kvalitet Diameter (mm...
Portefølje (50)
Polen, Opalin
... derfor er våre halmpellets ikke utsatt for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Under pelleting Diameter (mm): 6mm – 8mm Fuktighet (%): ≤ 5% Lengde (mm): 3,15 ≤ L ≤ 40...
Portefølje (194)
Belgia, Bruxelles
...100% frukt, oppnådd fra økologisk açaí-puré som er utsatt for frysing og frysetørking i henhold til GMP. Våre produkter kunne ikke ha en bedre ernæringsprofil, da de beholder rundt 99% av sine egenskaper. Frysetørking er en spesialisert tørkeprosess, der vann elimineres ved sublimering, som skjer ved lav temperatur i lavtrykk vakuumkamre. Açaí-trær finnes over hele Amazonas-bassenget i...
Portefølje (23)
...Sertifiserte BIO Mentholkrystaller (50g) fra Ningal.de | 100% naturrein | Rimelig pris | Gratis frakt ved bestilling over 50€ | Kjøp på faktura | Rettferdig handel. Produktbeskrivelse: Eterisk olje: 100% naturrene menthol / mentholkrystaller Kvalitet: Fra kontrollert økologisk landbruk (k.b.A.). Innhold: 50g Flaske: Glasskrukke. Pakningskvalitet: Produsert i Europa etter farmasøytiske standarder. Utvinning: Vanndampdestillasjon & frysing Botanisk navn: Mentha arvensis (100% Øko) Opprinnelse: India...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Pal De Mons
...Pose for oppbevaring av matvarer (beskytter mot luft, fuktighet) eller industrielle deler (plassbesparende) Bruk med vakuumforpakningsmaskin (ikke inkludert) Bred sveising på 3 sider Egnet for kontakt med mat Laget i Frankrike Egnet for frysing (20°C) Pastueriserbar ved 85°C i maks 120 minutter Miljøvennlige materialer PE/EVOH/PE 100% resirkulerbare (avhengig av system) Farge: fargeløs Tykkelse...
Portefølje (186)
Tyskland, Hamburg
... seg godt for frysing. Dette er ideelt for meierier, bakerier og konfektindustrien. Bringebær, hele Bringebær, knuste Bringebær, hele og knuste Bringebærgryn Bringebærgryn, umalt Frosset puré Økologisk bringebærpuré, uten frø Økologisk bringebærpuré, med frø Bringebærpuré, uten frø Bringebærpuré med frø...
Portefølje (10)
Sverige, Önköping
...For produksjon av halmpellets bruker vi lokalt hentet halm, som er et økologisk rent produkt. 1 gram av våre halmpellets kan absorbere 3,4 gram vann (se offisielle testresultater), så sengetøyet forblir tørt lenger, og derfor er våre halmpellets ikke utsatt for frysing i kalde vintre. Dette beskytter dyrene mot sykdommer og gir maksimal komfort. Under pelleteringsprosessen overstiger temperaturen...
Italia, San Fermo Della Battaglia
... for å gå langt - frysing forlenger levetiden til produkter som - som mozzarella - raskt blir dårlige på grunn av virkningen av melkesyrebakterier; kuldekjeden sikrer integriteten og perfekt oppbevaring i opptil tolv måneder. Velvære, helse og respekt for naturen - selskapet er sertifisert for produksjon av økologisk mozzarella.
Serbia, Arilje
...sortering, pakking og levering av produkter. Vi sorterer frukten ved hjelp av moderne laserteknologi. Alle produksjonsprosesser er i samsvar med matsikkerhetsstandardene HACCP, Global G.A.P, BRC, IFS, og vi har alle disse sertifikatene inkludert Sertifikat EOS for Økologisk.