Malt grønn kaffe 500g vivio
Grønn kaffe er ubehagelige kakaobønner, som også brukes til å lage tradisjonell brent kaffe. Den har en delikat lys grønn farge. Dette skyldes at den etter innhøsting ikke blir utsatt for røykeprosessen. I tillegg til stimulerende koffein, finner vi også klorogensyre i sammensetningen, som tilskrives egenskapene for å akselerere fettforbrenning. Grønn kaffe er også en rik kilde til verdifulle polyfenoler, salisylsyre samt mange vitaminer og mineraler. Dens sammensetning inkluderer folsyre, vitamin B1, B2, B12 samt kalsium, kalium, natrium, magnesium, jern, fosfor og sink. <strong> Energi verdi 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Fett 13g - 19% inkludert mettet fett 0.8g - 4% karbohydrater 40g - 15% inkludert sukker 0g - 0% protein 11g - 22% fiber 30g salt 0g - 0% *RWS - referanse matverdi <strong> bruk </strong> brygging av grønn kaffe, husk den riktige vanntemperaturen (optimal temperatur er omtrent 90 grader), fordi oversvømming