Produkter for wagyu tallow (7)

Duroc Kokt Hode

Duroc Kokt Hode

Krydret nakkekotelett laget med 50% Duroc svinekjøtt.
Pincho Moruno

Pincho Moruno

INGREDIENSER: Svinnekjøtt, kantareller (17%), vann, salt, maisstivelse, krydder, dekstrose, konserveringsmiddel (natriumsulfitt), antioksidanter (E301, E331) og fargestoff E120. Kan inneholde spor av melk, selleri.
Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt, krydder og tilsetningsstoffer, eltet og fylt i tarm. Med en modning på over 4 måneder, med delikat smak og karakteristisk aroma. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler, fylt i naturlig tarm. Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler. Nettovekt: 100 gr.
DUROC RASE FORLÅR - LÅR

DUROC RASE FORLÅR - LÅR

DUROC RAS FORLÅR - LÅR Referanse: 5225 VEKT: 850 gr
Iberisk eik-lår - Kuret og fylt iberisk eik-lår

Iberisk eik-lår - Kuret og fylt iberisk eik-lår

Iberisk eikenakke. Pølsebiter som veier mellom 1 til 1,2 kg, modnet i omtrent 90 dager. De serveres vakuumpakket hele eller i halvdeler.
Chistorra Oreada

Chistorra Oreada

Vi velger det beste kjøttet for å lage dette deilige produktet til forskjellige oppskrifter.
Chistorra

Chistorra

INGREDIENSER: Svinjese, fett, svineskinn og svineblod, salt, melkprotein, krydder, smaksforsterker E621. Naturlig svinedarm. Kan inneholde spor av egg og soyabønner.