Produkter for vicarli spain (19)

Rød Gravitasjonsvin

Rød Gravitasjonsvin

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.
Cordilina

Cordilina

Cordyline-planter, også kjent som Dracaena Indivisa, er en slekt av flerårige planter i familien Asparagaceae. Bladene på Cordyline-planter er lange, smale og kan variere i farge avhengig av art og variant. De kan være grønne, røde, lilla eller flerfargede. Under passende forhold kan Cordyline-planter produsere små, duftende blomster i klaser. Etter blomstring kan noen arter av Cordyline produsere små, kjøttfulle frukter i rød, svart eller mørkeblå farge. Disse plantene er verdsatt for sitt fargerike løvverk og sitt eksotiske utseende, og de kan dyrkes både innendørs og utendørs, avhengig av klimaforholdene og spesifikke varianter.
Vinklubb

Vinklubb

En eksklusiv vinklubb som tilbyr medlemmene spesielle fordeler og tilgang til begrensede utgaver av vin.
Calvados 6 År 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 År 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Ans kjennes igjen på sin gyldne farge. På nesen skiller den seg ut med intense fruktige aromaer av epler og friske frukter. I munnen er angrepet klart med blomsteraktige, toniske, mentolaktige og krydrede noter. bruttovekt: 1450g Vekt på kartong med 6: 9kg
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Villsvin

Villsvin

Tradisjonell villsvin terrine i 90g Jean Brunet
Middelhavsmiks

Middelhavsmiks

Aubergine, oliven, tomat og paprika utgjør denne blandingen for å gi typisk smak til sausene dine, kjøttfyllinger, kokt fisk, terriner og andre kulinariske forberedelser. Colin-Ingredienser Ref:60159402 Hovedingredienser:Tomater, paprika, oliven, aubergine Inkluderingsliste:Tomater, paprika, oliven, aubergine Varmebehandling:Nei Indikativ dosering:2 til 5 % Farge og visuell:Hvit, rød, grønn og svart Pakking:20 kg sekk Pallisering:Europeisk pall på 500 kg
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Airén

Airén

Airén Navn på produkt: Hvitvin Airén Opprinnelse: Spania Definisjon: Hvitvin av sorten airén, årgang 2014 Presentasjon: Prestige grønn Bordeaux-glassflaske på 300 mm Merke: CALÁN DE MEMBRILLA Kvalitativ sammensetning: 100% hvitvin laget av hvite druer Total alkoholinnhold: 12% Ervervet alkoholinnhold: 11,97% pH: 3,30 ATpH: 5,5 gr/l uttrykt i vinsyre AV: 0,3 gr/l Sukker: < 4 gr/l Malisk: 1,8 gr/l Melkesyre: 0,2 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 100 mg/l Visuell fase: Lys gul farge
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Vin

Vin

Rød, Hvit og Rosé Vin
Panatella

Panatella

En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant, fruktig. Smak Harmonisk, delikat, fløyelsmyk, subtile noter av svart trøffel, noter av bjørnebær, noter av ristet brød, generøse tresmaker, fine tanniner, presise tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt i saus, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Farge: Rød Druetype: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volum: 75 cl (Flaske)
Eau de vie

Eau de vie

Irrésistibles céréales er den autentiske smaken av lokale kornsorter. Vi har brygget, fermentert og destillert frukten av arbeidet til bøndene som har pløyd og sådd de utvalgte variantene i Bretagne. Irrésistibles céréales er samarbeidet mellom jorden og denne prosessen.
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Ajvar

Ajvar

Pakkeantall: 15 x 190ml Artikkelnummer: 16025 Gram: 190
Aluminium terrasse tak

Aluminium terrasse tak

Dimensjoner: L 232 x P 160-210 x Ht 257-283 cm Overflate: 4 m2 Struktur: justerbare hvite aluminiumspoller Dekke: polykarbonatpaneler (6 mm tykkelse) og UV-beskyttelse Inkludert: takrenne, forankringssett Installasjon: enkel å montere, panelene glir på plass Lastmotstand: 125 kg/m2 Garanti: 7 år
Vinseminarer

Vinseminarer

Organisering av seminarer og workshops om vin, fra vinproduksjon til smaking.
Calvados 10 ÅR 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 ÅR 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 år har en ravfarge med oransje høydepunkter. Nesen minner om kandiserte epler, med blomster- og kryddernoter. På ganen - en perfekt balanse mellom en fruktig angrep og en lang ettersmak av karamelliserte epler, kanel og tørket frukt. Bruttovekt: 1450g / 3.2lb Boksvekt for 6: 9kg / 19.8lb