Produkter for vicarli spain (3)

Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.