Produkter for vicarli spain (10)

Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Gozauri Saperavi 2015 - Rødvin

Gozauri Saperavi 2015 - Rødvin

Gozauri Saperavi 2015 Gozauri Saperavi 2015 er et autentisk uttrykk for det unike terroiret i vinregionen Kakheti, som ligger i mikrosonen Kindzmarauli. Denne vinen, dyrket i et moderat kontinentalt klima, er et produkt av en enkelt vingård, drevet og eid av vårt domene. Laget utelukkende av druesorten Saperavi, kommer den fra våre vinmarker, hvor en avkastning på 6 til 7 tonn per hektar nøye opprettholdes for å sikre den beste kvaliteten på frukten. Med en total produksjon på 15 000 flasker på 0,75 liter, har denne tørre rødvinen fra 2015 en alkoholprosent på 12,5%. Vinifikasjonsprosessen viser et engasjement for kvalitet og autentisitet. Druene, høstet for hånd og nøye sortert, har gjennomgått en fermentering i åpne fat på 225 liter, med en maserasjon på 20 dager, etterfulgt av lagring i ståltanker i 10 måneder.
Azulene Voks

Azulene Voks

Azulene Voks Referanse: MOR0002 Volum: 500 mL
Italienske oster

Italienske oster

BUISSON er grossist av italienske oster Eksport av italienske oster Distributør av italienske oster i Rungis
Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

Minervois Domaine Du Siestou - Domaine Du Siestou - LANGUEDOC

{"Nez":"små røde bær, modne røde frukter\n","Accord metvin":"rødt kjøtt, vilt, gourmetretter\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Pakking: Kartong med 6 flasker à 75cl\n","Label":"Beskyttet geografisk betegnelse","Cépage":"Druetype: Carignan, Syrah\n","Bouche":"aromaer av små røde bær og modne røde frukter, orientalske krydder, kraftig men ikke aggressiv\n","Taux d’alcoolémie":"Alkoholinnhold: 14% vol\n","Temps de garde":"Lagringstid: 10 år\n","Œil":"Øye\nrødlig, mørk og intens, lilla nyanser\n","Le conseil de l’œnologue":"serveres mellom 17 og 19°C\n","Vinification":"Maceration semicarbonique. Etter fermenteringen lagres vinen i ståltanker frem til tapping.\n","Millésime":"Årgang: 2019\n","Domaine":"Domaine du Siestou\n","Culture":"Økologisk\n"}
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018
Noblet Slott

Noblet Slott

Kommentar Château Noblet, som ligger sør for appellasjonen Blaye Côte de Bordeaux, har vært eid av Pomier-familien i flere generasjoner. Denne vinmarken drives nøye og med stor respekt for miljøet. Vinen, som er resultatet av et grundig parcellaire arbeid, består av merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc. Smaking Intens granatrød farge. På nesen er denne vinen fruktig med aromaer av modne røde frukter og fine kryddertoner. I munnen vil du sette pris på den vakre tannstrukturen, myk, rund og godt balansert. En vin å dele i vennskapelig lag. Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Produsent: Familie Pomier i Pugnac (33710) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2020
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Gaudin

Château Gaudin

{"Commentaire":"Château Gaudin har vært en familieeiendom siden 1901. Fra 4 hektar på den tiden, har eiendommen, takket være 3 generasjoner som har etterfulgt hverandre, i dag 11 hektar med fantastiske vinmarker hvor gjennomsnittsalderen er 40 år. Château Gaudin ligger i Pauillac i Médoc i Gironde. Denne vinmarken har en helt unik beliggenhet, da den er plassert på de grusete skråningene av landsbyen Saint-Lambert i kommunen Pauillac, omringet av vinmarker med prestisjefylte viner.\n\nDégustation\nDuften av Château Gaudin er delikat, kraftig og kompleks; røde og svarte frukter etterfulgt av vanilje og lær, for til slutt å gi plass til lagringsnoter (krydder, lakris, vanilje og eik). På smak er fylden av denne vinen imponerende. Angrepet er både mykt og kraftfullt, stoffet avdekkes gradvis, det er dypt, veldig fint, kraftig og fyldig på en gang, tanninene er av sjelden eleganse samtidig som de er faste, fine og med en uforlignelig tekstur.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (30%)\nProdusent: Familie Capdevielle i Pauillac (33250)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 12 - 2017"}