Produkter for vicarli spain (1)

Panatella

Panatella

En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant, fruktig. Smak Harmonisk, delikat, fløyelsmyk, subtile noter av svart trøffel, noter av bjørnebær, noter av ristet brød, generøse tresmaker, fine tanniner, presise tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt i saus, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Farge: Rød Druetype: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volum: 75 cl (Flaske)