Beste leverandør for vicarli spain

Spania, Huarte O Uharte

Produkter for vicarli spain (42)

MEDAINA Barolo DOCG 1 flaske 75 cl

MEDAINA Barolo DOCG 1 flaske 75 cl

Denne eksklusive vinen har en intens og fyldig smak med noter av mørke frukter og krydder. Produsert i Italia, MEDAINA Barolo DOCG er det perfekte valget for vinelskere, med 75 cl ren nytelse i hver flaske. Perfekt å kombinere med kjøttretter eller lagrede oster.
Rød Gravitasjonsvin

Rød Gravitasjonsvin

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Montagny

Montagny

Lys gylden med grønn-sølv refleksjoner. Blomsteraktige noter (akasie, liljekonvall) og fruktige noter (pære, hvit fersken, ferske druer). Frisk og rik, ganen er mineral med en veldig vakker ettersmak.
Australsk Chardonnay vin

Australsk Chardonnay vin

Den uttrykksfulle og ærlige duften demonstrerer en kraftfull kombinasjon av hage- og tropiske frukter. Moden ananas, gule epler, Williams pære, honningplanter - alt dette er vevd sammen til en enkelt symfoni av smak. Vinen har en middels kropp med merkbar syre. Ettersmaken er lang og fruktig. Denne stilen av Chardonnay vil perfekt komplementere en salat av grønnsaker og fjærfe eller grillet hvit fisk.
Cordilina

Cordilina

Cordyline-planter, også kjent som Dracaena Indivisa, er en slekt av flerårige planter i familien Asparagaceae. Bladene på Cordyline-planter er lange, smale og kan variere i farge avhengig av art og variant. De kan være grønne, røde, lilla eller flerfargede. Under passende forhold kan Cordyline-planter produsere små, duftende blomster i klaser. Etter blomstring kan noen arter av Cordyline produsere små, kjøttfulle frukter i rød, svart eller mørkeblå farge. Disse plantene er verdsatt for sitt fargerike løvverk og sitt eksotiske utseende, og de kan dyrkes både innendørs og utendørs, avhengig av klimaforholdene og spesifikke varianter.
Vinklubb

Vinklubb

En eksklusiv vinklubb som tilbyr medlemmene spesielle fordeler og tilgang til begrensede utgaver av vin.
Calvados 6 År 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 År 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 6 Ans kjennes igjen på sin gyldne farge. På nesen skiller den seg ut med intense fruktige aromaer av epler og friske frukter. I munnen er angrepet klart med blomsteraktige, toniske, mentolaktige og krydrede noter. bruttovekt: 1450g Vekt på kartong med 6: 9kg
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Fra en eksklusiv oppskrift skaper Delfino Battista en ekte synd. De beste ansjosfiletene velges, vikles rundt en kapers og pakkes en og en, med bare tilsetning av ekstra jomfruolivenolje.
VSOP - Armagnac Castarède

VSOP - Armagnac Castarède

Vår Bas Armagnac VSOP på 40° er en blanding av flere årganger som har blitt lagret på eikfat i minimum 8 år. Med en topasaktig ravfarge med bronseaktige refleksjoner, tilbyr den en behagelig duft med noter av safran, lett pepper, kokosnøtt og glaserte plommer. På smak gir den en stor følelse av friskhet med aromaer av svisker og mandler, samtidig som den opprettholder en veldig fin balanse. Leveres med et etui, er det et perfekt valg for armagnac-entusiaster som søker en raffinert smaksopplevelse.
Middelhavsmiks

Middelhavsmiks

Aubergine, oliven, tomat og paprika utgjør denne blandingen for å gi typisk smak til sausene dine, kjøttfyllinger, kokt fisk, terriner og andre kulinariske forberedelser. Colin-Ingredienser Ref:60159402 Hovedingredienser:Tomater, paprika, oliven, aubergine Inkluderingsliste:Tomater, paprika, oliven, aubergine Varmebehandling:Nei Indikativ dosering:2 til 5 % Farge og visuell:Hvit, rød, grønn og svart Pakking:20 kg sekk Pallisering:Europeisk pall på 500 kg
Oversettelser fra italiensk

Oversettelser fra italiensk

Oversettelse av italienske tekniske, medisinske, juridiske, finansielle, offisielle, reklame-, kommersielle, markedsføringsdokumenter, patenter og nettsteder av et sertifisert profesjonelt oversettelsesbyrå: ISO9001/EN15038. Tolker og oversettere av italiensk i Italia, Tyskland, Spania, Storbritannia, Frankrike, Østerrike, Belgia, Sverige, Irland, Nederland, USA. Oversettere fra/til italiensk: arabisk-italiensk, tysk-italiensk, bulgarsk-italiensk, tsjekkisk-italiensk, kinesisk-italiensk, serbisk-italiensk, dansk-italiensk, slovakisk-italiensk, slovensk-italiensk, spansk-italiensk, estisk-italiensk, finsk-italiensk, fransk-italiensk, gresk-italiensk, ungarsk-italiensk, engelsk-italiensk, irsk-italiensk, japansk-italiensk, latvisk-italiensk, litauisk-italiensk, maltesisk-italiensk, nederlandsk-italiensk, norsk-italiensk, polsk-italiensk, portugisisk-italiensk, rumensk-italiensk, russisk-italiensk, svensk-italiensk, tyrkisk-italiensk, urdu-italiensk, hindi-italiensk, baskisk-italiensk, katalansk-italiensk. Spansk-italiensk oversettelse.
Barilla Pasta

Barilla Pasta

Barilla Pasta
Vin - RØD Vin

Vin - RØD Vin

OPPRINNELSESBETEGNELSE: CIGALES Høsten ble utført i begynnelsen av oktober, hvor druene ble forsiktig knust og avstilket. Den fermenterte ved en kontrollert temperatur. Deretter ble malolaktisk gjæring utført. Etter dette ble vinen klarert, stabilisert og tappet på flaske.
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Druene kommer fra den første kalkholdige leireområdet ved Gardasjøen i den mytiske Sirmione, høyde 68 m over havet SESTO DI IMPIANTO: Dyrking i rader med guyot beskjæring AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: I stål ved kontrollert temperatur COLORE: Intens gyllen med grønnlige refleksjoner NASO: Behagelig bouquet av melon og mandarin med hint av mynte og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Airén

Airén

Airén Navn på produkt: Hvitvin Airén Opprinnelse: Spania Definisjon: Hvitvin av sorten airén, årgang 2014 Presentasjon: Prestige grønn Bordeaux-glassflaske på 300 mm Merke: CALÁN DE MEMBRILLA Kvalitativ sammensetning: 100% hvitvin laget av hvite druer Total alkoholinnhold: 12% Ervervet alkoholinnhold: 11,97% pH: 3,30 ATpH: 5,5 gr/l uttrykt i vinsyre AV: 0,3 gr/l Sukker: < 4 gr/l Malisk: 1,8 gr/l Melkesyre: 0,2 gr/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 100 mg/l Visuell fase: Lys gul farge
ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

ROSATO SALENTO - ROSÉVINER FRA SALENTO

Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
L'Albereta Riserva – Colombaio Di Santachiara

L'Albereta Riserva – Colombaio Di Santachiara

Stråfarget med gyldne nyanser. En fengslende parfyme med noter av aprikos, som blander seg med de balsamiske notene fra modningen i eikefat. På ganen er den høyt strukturert, med en vibrerende og livlig surhet. Perfekt for lang lagring. Volum: 750ml
Vin

Vin

Rød, Hvit og Rosé Vin
Gozauri Saperavi 2015 - Rødvin

Gozauri Saperavi 2015 - Rødvin

Gozauri Saperavi 2015 Gozauri Saperavi 2015 er et autentisk uttrykk for det unike terroiret i vinregionen Kakheti, som ligger i mikrosonen Kindzmarauli. Denne vinen, dyrket i et moderat kontinentalt klima, er et produkt av en enkelt vingård, drevet og eid av vårt domene. Laget utelukkende av druesorten Saperavi, kommer den fra våre vinmarker, hvor en avkastning på 6 til 7 tonn per hektar nøye opprettholdes for å sikre den beste kvaliteten på frukten. Med en total produksjon på 15 000 flasker på 0,75 liter, har denne tørre rødvinen fra 2015 en alkoholprosent på 12,5%. Vinifikasjonsprosessen viser et engasjement for kvalitet og autentisitet. Druene, høstet for hånd og nøye sortert, har gjennomgått en fermentering i åpne fat på 225 liter, med en maserasjon på 20 dager, etterfulgt av lagring i ståltanker i 10 måneder.
Castillo Perelada - Viner og Cava fra Spania

Castillo Perelada - Viner og Cava fra Spania

Regionen Empordà ligger i det nordøstligste hjørnet av Spania, rett ved Middelhavet. Denne relativt lille vinregionen har et stort mangfold av jordsmonn og klimasoner. Her finner du ikke bare skråninger av skifer, men også sandete daler og alluviale jordsmonn som er rike på slam, leire og grus. Castillo Perelada, det mest kjente vingården i denne regionen, har gjennom tidene kjøpt fem spesielle vinmarker, som er nøye utvalgt for deres spesifikke karakter og jordsmonn. Mangfoldet av jordsmonn og det brede spekteret av druesorter som er tillatt i DO Empordà, gir muligheten til å skape en optimal blanding av de tilgjengelige terroirene og druesortene.
Panatella

Panatella

En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant, fruktig. Smak Harmonisk, delikat, fløyelsmyk, subtile noter av svart trøffel, noter av bjørnebær, noter av ristet brød, generøse tresmaker, fine tanniner, presise tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt i saus, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Farge: Rød Druetype: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volum: 75 cl (Flaske)
Adriater - Amaretto

Adriater - Amaretto

Le spiritueux : Adriatico representerer en ny generasjon av Amaretto. Den er produsert av 100 % naturlige italienske ingredienser, inkludert mandler fra Puglia. Disse høstes for hånd, ristes lenge før de destilleres og deretter kombineres med noter av vanilje, kanel, kakao samt et hint av kaffe. Til slutt gir et dryss med salt den delikate touchen som minner om det nærliggende Adriaterhavet. Resultatet er en likør som er to ganger mindre søt enn tradisjonell Amaretto og har en fantastisk aromatikk. En delikatesse å nyte over is eller i cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee eller Godfather)! Huset: Adriatico er det vellykkede prosjektet til Jean-Robert Bellanger, en fransk entreprenør som har kommet for å konkurrere med de store italienske merkene på deres eget territorium. I en alder av 40 år bestemmer han seg for å skifte karriere til brennevin og oppretter merket i september 2019. Type: Amaretto Innhold: 70cl Alkoholprosent: 28%
Oppdagelse av Istanbul

Oppdagelse av Istanbul

Istanbul-turprogram med lisensiert guide og private flyplasstransporter.
MØTE CATANIA

MØTE CATANIA

Salgsmøte i Catania, fra 6 til 250 plasser, for møter, kurs, kongresser. Kursrom med videoprojektor og lerret, wi-fi og lydforsterkning.
Maltol

Maltol

Smak
Warda Pasta

Warda Pasta

Warda merke pasta, symboler på kvalitet og tunisisk tradisjon.
Mirabell

Mirabell

Picketgjerde med forskjellige topper
Åpne fanen

Åpne fanen

Vinen og musikken har alltid vært for meg en fantastisk korketrekker.
KATEDRALEN i Astorga - For folkene som alltid har vært der

KATEDRALEN i Astorga - For folkene som alltid har vært der

Vi tilbyr et bredt utvalg av belgfrukter av høyeste kvalitet. År med erfaring støtter en effektiv tjeneste, som garanterer kontinuitet og effektivitet i leveransene. Vi har ulike emballasjeformater, med mål om å gi forbrukeren den mest passende løsningen for deres behov.
Fløyel

Fløyel

Eau de Toilette Velours for Kvinner Vanilje passer veldig godt sammen med den treaktige familien. HER får den oss til å tenke på fløyel. Pågående kampanje 2 parfymer kjøpt = 1 gratis PARFUMERING Parfymen gir en intens duft og uttrykker all sin rikdom når den sprayes direkte på huden, på stedet hvor den er varmest (nakke og håndledd). INNHOLD 100 ML INGREDIENSLISTE alcohol/denaturert alkohol, aqua/vann, parfyme/duft, benzylalkohol, citral, coumarin, eugenol, hexyl kanelaldehyd, limonen, tremos Rabattkode for øyeblikket: 2plus1 (skriv inn før betaling) Topp: Bergamot, Cassis Hjerte: Fersken, Pasjonsfrukt, Praliné Bunn: Patchouli, Vanilje, Tonka