Installasjonselementer, landbruksteknologi - Ohmisk oppvarming | Varmtvannsmodule | Automatisk inspeksjonsluke
Ohmisk oppvarming er en kontinuerlig, skånsom prosess for produkter, spesielt for produkter som frukt, grønnsaker, krydder og andre matvarer. Oppvarmingen skjer ved hjelp av elektrisk strøm, der produktet fungerer som en elektrisk motstand. I motsetning til konvensjonelle matlagingsprosesser, blir ikke produktet oppvarmet av en varm overflate, men på en homogen måte over hele tverrsnittet.
Vannoppvarmings- og kjølesystem for energieffektivitet og skånsomme prosesser for discontinu matlaging
Bruken av vannoppvarmings- og kjølesystemer, samt moduler med varmt vann, utgjør en betydelig gevinst når det gjelder energieffektivitet, og gir dessuten en forbedret prosessutførelse sammenlignet med direkte bruk av damp som oppvarmingsmedium. Vannoppvarmings- og kjølesystemer gir optimale forhold, spesielt for horisontale omrørere.