Produkter for vanilje og vanillin (4)

Eggelikørskum

Eggelikørskum

Og til slutt, en moderne vri på en gammel oppskrift; kjent for de fleste besteforeldre. Med denne espumafromasjen av eggelikør viser du den eldre generasjonen at ikke alt var bedre før. 300ml eggelikør 200ml krem Krempatron Kremflaske Pisk eggelikøren og kremen sammen til en jevn blanding. Tilsett denne blandingen i kremflasken og la den hvile i kjøleskapet. Før servering av eggelikøren er det viktig å riste kremflasken godt for å holde væskene godt blandet. Tøm to krempatroner i kremflasken slik at den kan serveres med riktig trykk og riktig luftighet. Sammen med en god kopp kaffe og en regional småkake, er dette den perfekte ettermiddags-snacken. Hvis du ønsker å gjøre prosessen med noen av disse oppskriftene litt enklere, kan du bruke vår unike krempatron i kombinasjon med våre smakperler. Du kan enkelt sette smakperlene inn i krempatronen og tilsette eksotiske smaker til enhver rett.
Sjokoladekake med Pisket Krem

Sjokoladekake med Pisket Krem

Ingen liste over kremkaker er komplett uten en sjokoladevariant. Denne sjokoladekremkaken har en veldig aromatisk, delikat og myk bunn med en kremet fylling som gjør den luftig, lett og ekstremt deilig. Den virkelige magien med denne sjokoladekaken ligger i kremen. Når du lager kaken hjemme, bruk N20 8 g kremfyller for å få en profesjonell krem til fyllet. 2 BusyDay Dump Cake, bakt i 2 runde 8-tommers kakeformer 2 spiseskjeer krem 1/4 kopp melis 1 teskje vaniljeekstrakt
Sitronsmaket olivenolje

Sitronsmaket olivenolje

Mange mennesker tilsetter olivenolje til salater for bedre smak, men hva med å ta det et skritt videre og lage sitroninfusert olivenolje som vil gjøre de rå grønnsakene dine enda mer smakfulle? Å lage sitroninfusert olivenolje er ekstremt enkelt, du må bare fjerne det ytre skallet på sitronene og legge dem i en kremwhipper sammen med litt olivenolje. Etter at du har ladet opp piskeren en gang, må du riste den noen ganger og la blandingen stå i 5 minutter, hvor sitronen vil bli ordentlig infusert i olivenoljen, og den vil da være klar til bruk. 1 stor sitron 1 kopp olivenolje
Firekvartskake med Krem

Firekvartskake med Krem

Det sies at denne kaken er den avdøde amerikanske sangeren Elvis Presleys favoritt. Kaken er ganske tett og sprø på utsiden. På innsiden er den myk, fuktig og mør. Den er søt, men ikke så søt at den blir kvalmende. Den passer derfor veldig godt sammen med en karamellsaus, ferske frukter og, selvfølgelig, smaksatt pisket krem. Liste over ingredienser 3 stenger 1 1/2 kopp usaltet smør, myknet 3 kopper hvitt sukker 6 egg i romtemperatur 3 kopper siktet kakemel 1 kopp tykk pisket krem 1 spiseskje vaniljeekstrakt 1/2 1 teskje mandel ekstrakt 1/2 teskje sitron ekstrakt Sjokoladepisket kremkake Ingen liste over pisket kremkake er komplett uten inkludering av et sjokoladealternativ.