Produkter for utstyr av maskinen (3)

Lino a granel

Lino a granel

Linen i bulk fra Lord Spices Group er en næringsrik og allsidig ingrediens som tilfører en mild smak og en unik tekstur til enhver rett. Med over 100 års erfaring innen produksjon av frø, tilbyr vi lin av høyeste kvalitet, tilgjengelig i bær. Vår lin inneholder ikke GMO og kommer fra ulike opprinnelser, noe som sikrer friskhet og autentisk smak. Den er ideell for bruk i brød, salater og en rekke sunne retter, og gir kokker og matbedrifter en pålitelig og høykvalitets ingrediens.
25 000 l aseptisk tank, - konstruert i AISI 316 rustfritt stål.

25 000 l aseptisk tank, - konstruert i AISI 316 rustfritt stål.

Bredde Innvendig diameter: 2.800 mm. Høyde Total høyde: 4.900 mm Produksjonskapasitet 25.000 ltr Notater Høyde rett del: 3.500 mm. Arbeidstrykk: 1 kg/cm2. Øverste bunn: Klopper. Nederste bunn: Klopper støttet på 6 ben. Tykkelser: Nederste bunn 4 mm, tak 3 mm, rett del 2 mm. Tilbehør: 1. Elliptisk inspeksjonsluke 320 x 450 mm, med gummipakninger for matvarer og festet til den indre veggen av tanken. 1. Total tømming utgang i midten av nederste bunn med rør av diameter 100 og tilsvarende skrueventil NW-80 med blindlokk og kjede. 6. Justerbare ben i høyden og støtteplater. 2. Flate inspeksjonsvinduer DN-100.
Bakeriprodukter - Bakeriprodukter

Bakeriprodukter - Bakeriprodukter

I bakeverden spiller bruken av forbedringsmidler, konsentrater og forkokte produkter en avgjørende rolle for kvaliteten på sluttproduktene. Disse ingrediensene forbedrer ikke bare teksturen og smaken på bakervarer, men de letter også produksjonsprosessen i bakeriene. Forbedringsmidler for baking er tilsetningsstoffer som brukes for å forbedre kvaliteten på deigen og sluttproduktet. Noen vanlige typer forbedringsmidler inkluderer forbedringsmidler for deig, forbedringsmidler for gjæring og emulgerende forbedringsmidler. Fordelene deres inkluderer: - Forbedring av tekstur og elastisitet i deigen. - Økning av volum og luftighet i sluttproduktet. - Forlengelse av holdbarheten til brødet.