Våpenskjold av Montbelly
{"Commentaire":"Siden middelalderen har regionen Pessac-Léognan vært kjent for sine viner. Jordsmonnet, som består av grus, småstein og alluvium, samt skråningene med bratte hellinger, er av høy kvalitet for vinproduksjon. Blason de Montbelly kommer fra et strengt utvalg av parseller innen denne appellasjonen, som ligger i Saint-Médard-d'Eyrans. Disse jordene har den særegne egenskapen å godt representere den store variasjonen av Pessac-terroirene og tillater produksjon av vin med karakter. Parcellefermentering i temperaturregulerte ståltanker. Modning i 12 måneder på franske eikefat.\n\nDégustation\nDen ultimate Pessac-Léognan. Fargen er lysende og dyp med rubinreflekser. Bouqueten er kompleks og distinkt, med noter av røde frukter og fiol, samt subtilt vaniljeaktig. I munnen er tanninene silkeaktige og harmoniske med en lett treaktig og vedvarende fruktig finish.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)\nProdusent: Sovex GrandsChâteaux i Beychac-et-Caillau (33750)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}