Produkter for tsjekkisk japansk (2)

Kinesisk tørket kål - HoReCa

Kinesisk tørket kål - HoReCa

Pekingkål var populært i Europa kun i de asiatiske kvartalene frem til midten av det 20. århundre. Men de siste tiårene har den vært på toppen av kulinarisk popularitet, også i Russland. Dens næringsverdi og utmerkede smak bevares i det tørkede produktet. Det er fra tørket Beijing-kål at en deilig koreansk suppe av siriag-cook tilberedes, samt nasjonale retter som Namul, Ttige og Bale. Følgesvenner av tørket kinesisk kål, som hjelper den å nå sitt fulle smakspotensial, er hvitløk og løk. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fjærkre og viltretter. Smak Pikant, søtlig Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 26 Fett (g / 100g)… 3,5 Karbohydrater (g / 100g)… 34 Energiverdi (kcal / 100g)… 270
Stuttgart Avis

Stuttgart Avis

Rådgivning innen Forlag